Florin Chelaru, primarul orașului Năvodari: „În Mamaia Nord sunt interzise kebab-ul, porumbul și shaorma. Vreau să ridic ștacheta stațiunii!” 

„Nu o să accept sfaturi de la cei care stau pe margine și fluieră, accept sfaturi de la oamenii care au investit în Mamaia Nord”, a declarat primarul, în cadrul unui interviu pentru replica online.

„La Năvodari nu am dat autorizații pentru porumb și șhaorma pe faleză. Nu vrem ca pe domeniul public să acceptăm tonete, containere cu fast food, din respect pentru cei care au investit în Mamaia și Năvodari. Nu o să accept sfaturi de la cei care stau pe margine și fluieră, accept sfaturi de la oamenii care au investit în restaurante și funcționează nu doar două luni, ci și în sezonul rece. Dacă oamenii respectivi își deschid restaurante, nu vreau să pun în fața acestora tonete cu kebab-uri sau produse alimentare. Ideea celor de la Constanța e una bună”, a explicat primarul Chelaru.

Și la Năvodari este interzisă vânzarea de porumb și shaorma pe faleză

Pentru că își dorește un turism de calitate, Florin Chelaru anunță că nici în Mamaia Nord nu se acceptă vânzarea porumbului sau a shaormei pe faleză. Şi, se poate spune, că este o lovitură atât pentru cei care le prepară, dar şi pentru iubitorii de aceste delicatese.

„Constanța urmează exemplu meu. La Năvodari nu am dat autorizații pentru porumb și șhaorma pe faleză. Nu vrem ca pe domeniul public să acceptăm tonete, containere cu fast food, din respect pentru cei care au investit în Mamaia și Năvodari. Nu o să accept sfaturi de la cei care stau pe margine și fluieră, accept sfaturi de la oamenii care au investit în restaurante și funcționează nu doar două luni, ci și în sezonul rece. Dacă oamenii respectivi își deschid restaurante, nu vreau să pun în fața acestora tonete cu kebab-uri sau produse alimentare. Ideea celor de la Constanța e una bună”, a mai declarat primarul în interviul pentru Replica Online.