Făină, cozonaci, vin şi ulei împărţite alegătorilor

Făină, cozonaci, vin şi ulei împărţite alegătorilor

Mai mulţi membrii ai staff-ului de campanie a candidatului PD-L pentru Senat în colegiul Valea Jiului, Gheorghe Barbu, sunt acuzaţi de autorităţile din Lupeni că, în noaptea de ieri spre astăzi, împărţeau alimente prin localitate.

Potrivit primarului Cornel Resmeriţă cei de la PD-L dădeau plase cu câte 4 kilograme de făină şi 2 litri de ulei localnicilor de pe străzile Viitorului, Ştefan şi Revoluţiei. „Am fost sesizaţi de această acţiune a PD-L, iar poliţia a prins maşinile cu alimente. Am sesizat Prefectura şi celelalte instituţii abilitate iar acum aşteptăm să vedem ce măsuri vor fi luate”, ne-a declarat Cornel Resmeriţă.

Candidatul Gheorghe Barbu recunoaşte că au fost împărţite alimente, dar susţine că cel care le-a împărţit a fost contracandidatul său de la PNL, Alin Simota.

„A fost un adevărat război. Noi am făcut sesizări în scris peste tot, la Poliţie, la Prefectură, chiar şi pe 112 am sunat. Au fost zeci de maşini cu făină, ulei, cozonaci şi vin împărţite în Lupeni, Vulcan şi Petrila. Noi le-am urmărit şi erau maşinile lui Simota. Una dintre maşini la Petrila a vrut chiar să intre într-un coleg de-al nostru”, ne-a declarat Barbu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pe de altă parte candidatul PNL la Senat Alin Simota ne-a declarat că nu ştie absolut nimic şi invocă divinitatea să-l ajute pentru „un nou început în Valea Jiului”. „Nu ştiu despre ce vorbeşti. Să dea Dumnezeu să fie un nou început pentru Valea Jiului”, ne-a declarat Simota.