Evenimentul Zilei > Actualitate > Experiențe bizare care fascinează omenirea. Rolling Stones a avut parte de întâlniri șoc cu OZN-uri
Experiențe bizare care fascinează omenirea. Rolling Stones a avut parte de întâlniri șoc cu OZN-uri

Experiențe bizare care fascinează omenirea. Rolling Stones a avut parte de întâlniri șoc cu OZN-uri

Întâlnirile cu extratereștri sau cu OZN-uri fascinează imaginarul omenirii. Câteva astfel de întâlniri neobișnuite au fost relatate de fosta soție a lui Ronnie Wood, chitaristul legendarei Rolling Stones.

Experiențe bizare cu OZN-uri. Modelul Jo Wood a povestit despre 3 întâlniri pe care le-a avut cu OZN-uri, relatează presa britanică. Vedeta a admis că a avut dintotdeauna o fascinație pentru toate obiectele neidentificate. În câteva rânduri a fost chiar martora unor astfel de apariții. Această fascinația a determinat-o pe Jo (66 ani) să lanseze un podcast intitulat The Alien Nation. Până acum  a intervievat și alte staruri fascinate de extratereștri și experiențe cu OZN-uri, printre care actorul Dan Akroyd și cântărețul Robbie Williams.

OZN-ul văzut de Jo și Ronnie Wood în Brazilia, deasupra mării

Întâmplarea care a marcat interesul lui Jo a avut loc cu 30 de ani în urmă, în timpul unei vacanțe în Brazilia. Modelul călătorea de-a lungul Americii de Sud cu cei doi copii ai săi și soțul ei de la acea vreme, Ronnie Wood.

Un scurt sejur în orașul Recife de pe coasta de nord braziliană a coincis cu observarea unui vehicul aerian oval care trecea peste mare. Jo își aduce aminte că în noaptea anterioară plecării, Ronnie i-a atras atenția că sunt niște lumini bizare în largul mării. Atunci Jo a zărit un obiect bizar care trecea pe deasupra apei, cu lumini sclipind din partea ei inferioară. Soții au privit OZN-ul alunecând pe apă și decolând mai repede ca gândul.

Jo a vorbit despre această poveste stranie pentru The Telegraph: „Acest OZN din Recife a fost lucrul cel mai uimitor pe care l-am văzut vreodată. De atunci am devenit obsedată de tot ce înseamnă extraterești și obiecte zburătoare neidentificate. Reprezintă motivația de a avea propriul mei  podcast, Alien Nation. Acum ne pregătim de a doua serie”.

A doua ei întâlnire de acest tip s-a petrecut în Franța. Jo se afla în turneu cu trupa Rolling Stones. Membrii trupei și ea au văzut un obiect cu o formă nefirească alunecând pe cer. Faimosul solist Mick Jagger a crezut ințial că este vorba de un satelit. Însă Jo a remarcat că nu toți erau convinși de asta.

Experiențe bizare cu OZN-uri. Avionul Rolling Stones s-a intersectat cu o sferă verde fluorescent

Cea de-a treia experiență s-a petrecut în America de Sud, la finalul deceniului 9. Jo Wood zbura deasupra unei linii de coastă pustii în avionul de concert al trupei britanice. Manechinul și-a amintit că a văzut o sferă de un verde fluorescent alături de fiul ei Tyrone, care s-a apropiat de avion. Acest incident s-a petrecut la o înălțime de 12.000 de kilometri.

Jo a povestit: „Încă din copilărie auzisem despre navete spațiale și OZN-uri. Însă a vedea unul mi-a deschis noi orizonturi. M-a făcut să realizez cât de vast este universul și că noi nu suntem singurele ființe de aici. Trebuie să existe și alte civilizații undeva acolo, care sunt mai vechi decât noi și au tehnologia din cele mai sălbatice vise ale noastre”.

Și alte celebrități urmăresc activ fenomenul. Spre exemplu fostul solist al trupei Blink-182, Tom DeLonge, care colecționează date despre apariții de OZN-uri și alte fenomene rare.

Sursa: Daily Express

Citește și NASA dă lovitura deceniului. Cum vor fi descoperiți extratereștrii

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.