Evenimentul Zilei > Actualitate > EXCLUSIV: MĂRTURIE de la locul atentatului din aeroport. JURNALIST ROMÂN: „Am simţit SUFLUL exploziei în spate”
EXCLUSIV: MĂRTURIE de la locul atentatului din aeroport. JURNALIST ROMÂN: „Am simţit SUFLUL exploziei în spate”

EXCLUSIV: MĂRTURIE de la locul atentatului din aeroport. JURNALIST ROMÂN: „Am simţit SUFLUL exploziei în spate”

Jurnalistul Mihai Delea de la publicaţia Europunkt se afla în aeroportul Zaventum din Bruxelles la ora în care au avut loc exploziile şi a fost martorul direct al deflagraţiei. Câteva zeci de metri l-au despărţit de suflul morţii. El a declarat pentru Evenimentul zilei ce a văzut acolo.

"Am fost la 50 – 100 de metri de explozie, am simţit suflul exploziei în spate. M-am întors şi am văzut răniţi întinşi pe jos. Nu ştiu dacă erau morţi, leşinaţi”, ne-a spus Mihai. Nu ştie dacă printre răniţi se află şi români, dar ştie că lângă el mai era o familie de români care urma să plece în Spania. O cursă a Tarom era programată să plece în acea dimineaţă din Bruxelles.

"Aşteptam check-inul pentru Tarom, îmbarcarea era la poarta 7. Trebuia să mă întorc în România după o vizită de lucru în Bruxelles, la invitaţia Comisiei Europene", a completat Mihai Delea.

Potrivit acestuia, „după prima detonare a urmat o a doua, la 3-5 secunde după aceea. S-a făcut praf clădirea”, a povestit jurnalistul. El spune că acum cei care au fost prinşi în aeroport au fost scoşi în afara pistei. „Suntem într-un ţarc în buza aeroportului”.

În această dimineaţă, în jurul orei 08.00, ora Belgiei, au avut loc mai multe explozii pe aeroportul Zaventum din Bruxelles. 

Vom reveni au amănunte.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: