Evenimentul Zilei > Monden > Exclusiv. De ce a lovit-o romantismul pe Lidia Buble
Exclusiv. De ce a lovit-o romantismul pe Lidia Buble

Exclusiv. De ce a lovit-o romantismul pe Lidia Buble

Lidia Buble e romantică pe Instagram. Artista se pare că dă semne că își dorește o relație. Sau poate deja se iubește cu cineva.

Întrebarea momentului e de ce a lovit-o romantismul pe Lidia Buble. Artista a împărtășit cu fanii o serie de poze artistice, din care reiese că își dorește o relație. Artista este sinceră cu fanii de pe rețelele de socializare și de multe ori a împărtășit cu aceștia dorințele sale. Cea mai recentă dezvăluire în acest sens a fost aceea că își dorește să devină mamă.

De ce a lovit-o romantismul pe Lidia Buble

În afară de aceasta, vedeta a rupt tăcerea recent și a recunoscut că încă îl iubește pe fostul ei, prezentatorul Răzvan Simion. ”Cu riscul de a fi mâine pe prima pagină în toate tabloidele, dar îmi asum și știți că sunt sinceră și nu am ce să ascund. Da, încă îl iubesc pe Răzvan, însă nu în modul în care poate vă imaginați voi. S-a transformat într-o prietenie, nu știu. Este o altfel de dragoste”, a declarat Lidia Buble pe contul său de Instagram recent. Răzvan Simion este în continuare managerul său și unul dintre oamenii care o susțin și o sprijină cel mai mult în cariera sa.

Lidia Buble e romantică. Își dorește o relație?

Citiți articolul exclusiv în Rețete și vedete.