Evenimentul Zilei > EVZ Play > Evz.TV. „Asociaţia Jidvei – Viitor prin educaţie” a devenit partener al COSR pentru susținerea pregătirii Echipei Olimpice a României
Evz.TV. „Asociaţia Jidvei – Viitor prin educaţie” a devenit partener al COSR pentru susținerea pregătirii Echipei Olimpice a României

Evz.TV. „Asociaţia Jidvei – Viitor prin educaţie” a devenit partener al COSR pentru susținerea pregătirii Echipei Olimpice a României

Comitetul Olimpic şi Sportiv Român (COSR) a semnat, luni, în cadrul unui eveniment desfășurat la Casa Olimpică, un parteneriat valabil un an, cu posibilitate de prelungire până în 2024, cu „Asociația Jidvei - Viitor prin educaţie” pentru susţinerea Echipei Olimpice a României la Jocurile Olimpice de anul viitor de la Tokio.

Zi mare pentru lotul olimpic al României care va face anul viitor, în iulie, deplasarea la Tokio pentru a lua parte la Jocurile Olimpice. Comitetul Olimpic şi Sportiv Român (COSR) are, începând de azi, un nou partener pentru susţinerea Echipei Olimpice a României: „Asociația Jidvei – Viitor prin educaţie” .

„Este un moment important pentru noi, un moment care ne ajută să construim o echipă pentru Jocurile Olimpice şi nu numai. COSR salută intrarea în familia olimpică a unui nou partener, Asociaţia Jidvei – Viitor prin educaţie. Team România va lupta până la ultima picătură de energie pentru visul olimpic, pentru podiumul Jocurilor Olimpice de anul viitor. Credem cu tărie în viitor, în cei care ne vor reprezenta la Tokyo, dar şi mai departe, în 2024 la Paris, în 2028 la Los Angeles. Cu ajutorul oamenilor care cred în visul olimpic şi în România această frumoasă povestea merge mai departe. Azi, Asociaţia Jidvei – Viitor prin educaţie este membră a Team România”, a declarat preşedintelui COSR, Mihai Covaliu, în cadrul conferinţei de presă organizate la Casa Olimpică.

La rândul său, preşedintele Grupului Jidvei, Claudiu Necşulescu, și-a exprimat convingerea că întreg lotul olimpic, prin rezultatele pe care le va obţine la Tokyo, va demonstra că „poporul român are viitor”.

Vezi mai jos un material video cu declarațiile preşedintelui COSR, Mihai Covaliu, ale preşedintelui Grupului Jidvei, Claudiu Necşulescu, dar și ale unor sportivi români de excepție, prezenți la eveniment.