Evenimentul Zilei > EVZ Play > Evz Play cu Turcescu. Dispută în jurul campaniei pro-vaccinare a Guvernului, ”fabulos de tâmpită”. Bode, actorul de la „Cântarea României”
VIDEO

Evz Play cu Turcescu. Dispută în jurul campaniei pro-vaccinare a Guvernului, ”fabulos de tâmpită”. Bode, actorul de la „Cântarea României”

Recenta campanie pro-vaccinare lansată de Guvern este mai degrabă hilară și are un efect contrar celui dorit: sporește neîncrederea în vaccin. Felul cum au fost ambalate mesajele legate de vaccinarea anti-Covid-19 a stârnit o aprigă dispută între Robert Turcescu și invitații săi, în cadrul emisiunii Evz Play, transmisă live pe Youtube Evz Capital.

Moderatorul emisiunii a criticat execuția clipurilor cu Lucian Bode. „Este o campanie fabulos de tâmpită. Câți români credeți că e vaccinează dacă văd aceste clipuri? Aduce aminte de momentele Cântarea României„. Turcescu a observat că „ditamai Guvernul nu găsește niște copywriteri”.

Referitor la clipul care îl are ca protagonist pe ministrul de Interne, jurnalistul Dan Andronic a remarcat: „e atât de prost făcut că nici nu are rost să comentezi. L-au învățat ce să facă cu mâinile”.

Turcescu: E cea mai mare mizerie publicitară

Turcescu a opinat că, fiind vorba de un act medical, „convinge-l pe om altfel, Cîțu face cafele, la Bode vacinul e cu pupici, îmbrățișări. E cea mai mare mizerie publicitară. La final trebuia un disclaimer: acest clip e o metaforă”. Jurnalistul a precizat ironic că toată familia sa e vaccinată, însă nu datorită campaniei. „Nu m-am vaccinat pentru cafelele lui Cîțu, pentru Arafat cu ochelarii ăia negri sau Bode cu mânuțele lui în formă de inimioară, filmat cu drona”.

Moderatorul a fost vehement contrazis de Mirel Curea, în opinia căruia campania guvernamentală este corectă din punct de vedere medical. „Aleg soluția la îndemână, pe care medicii o recomandă. Nu e un clip comercial, e o pandemie”, a spus jurnalistul.