Evenimentul Zilei > Politica > George Simion s-a dus peste Lucian Bode, la MAI: Această guvernare e un sat fără câini
George Simion s-a dus peste Lucian Bode, la MAI: Această guvernare e un sat fără câini

George Simion s-a dus peste Lucian Bode, la MAI: Această guvernare e un sat fără câini

Copreședintele AUR, George Simion, a declarat miercuri că ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, trebuie să ia măsuri după ce mai mulți protestatari nemulțumiți de ultimele restricții sanitare au fost bătuți de forțele de ordine.

George Simion s-a dus peste Lucian Bode, la MAI: Această guvernare e un sat fără câini. Această replică are legătură cu remarca lansată miercuri de ministrul. Afacerilor Interne.

”Aici este Ministerul Afacerilor Interne, nu sat fără câini. Parlamentarii trebuie să cunoască legea și să folosească căile legale de dialog. Dacă nu au aflat, de la momentul depuneri jurământului și până în prezent, înseamnă că parlamentarii AUR au stat degeaba în Parlament.

Conform reglementărilor, parlamentarii iau contact cu un ministru prin interpelare, la «Ora Guvernului» sau invitându-l la comisiile de specialitate”, a fost reacția lui Lucian Bode când jurnaliștii l-au întrebat despre intenția lui George Simion de a-l vizita la Ministerul Afacerilor Interne (MAI).

George Simion s-a dus peste Lucian Bode, la MAI

EvzPlay. GEORGE SIMION I-A LUAT MITINGUL LUI ȘOȘOACA
La o oră după aceste declarații, George Simion a ajuns în fața MAI însoțit de câțiva membri ai AUR și a declarat: ”Da, această guvernare este un sat fără câini. Domnul Bode trebuie să ne primească, pentru că avem probleme cu prefectul Capitalei, care a fost numit politic și are probleme cu AUR. În urmă cu oră, jandarmii ne-au spus că ne așteaptă înăuntru (n.r. – în Ministerul Afacerilor Interne).

Așa că ministrul care este deasupra prefecților din Brăila, Suceava și București trebuie să ia măsuri împotriva acestor prefecți. Așteptăm măsurile pe care le va lua domnul ministru și ne luptăm până la capăt ca legea să fie la fel pentru toți, și pentru români, și pentru miniștri.

Dacă constatăm că atunci când plantezi un copac nu este nevoie de mască, haideți să renunțăm la mască. Noi participăm de fiecare dată la aceste manifestări și ne asigurăm că protestatarii pașnici au dreptul la protest. Din păcate nu s-a întâmplat asta nici la București, nici la Suceava, nici la Brăila, orașe în care protestatarii au fost bătuți.”

Mesajul apăsat transmis de Lucian Bode celor din AUR

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.