„Ăștia trebuie luați la bani mărunți, prostesc multă lume. Gogule, nu ai luat și tu o carte de de gramatică, un îndreptar ortografic, ortoepic și de punctuație. Copii, voi să nu faceți ca Bulai, vă depunctează la Bac. Să ne explice ce făcea cu baloanele astea, sau când făcea pe statuia? La nordici nu merge. Cum călătorea el în toată Europa în 2005? Cum făcea el bani din baloane?”, a comentat jurnalistul Robert Turcescu.

În orice caz, Bulai nu se afla prin Românica noastră, au observat invitații acestuia. „Tot ce spune el, nimic nu se pupă cu nimic, dar e într-o post foarte important”, a remarcat Bogdan Comaroni. Clujeanul Octavian Hoandră și-a reînnoit apelul către români să iasă data viitoare la vot, pentru a nu mai permite realegerea „piticilor de grădină” de la USR.

„La mulți ani tuturor copiilor! Poza e din vara lui 2005. Eram adolescent și făceam bani împletind baloane. Din banii câștigați cumpăram multe cărți, călătoream în toată Europa, sau o ajutam pe mama mea. Mulțumesc, copilărie! Mulțumesc, adolescență! Aveam tot ochelari rotunzi”, a scris deputatul USR pe contul personal de socializare, de 1 Iunie.