Evenimentul Zilei > Monden > Evită cele 7 cadouri blestemate! Iată obiectele care atrag ghinion şi boli în viața ta
Evită cele 7 cadouri blestemate! Iată obiectele care atrag ghinion şi boli în viața ta

Evită cele 7 cadouri blestemate! Iată obiectele care atrag ghinion şi boli în viața ta

Există 7 obiecte pe care nu este indicat să le oferiţi cadou şi nici să le primiţi sub nicio formă, pentru că ele aduc ghinion, avertizează un bioenergoterapeut celebru.

Fie prevestesc o despărţire, fie aduc boală, fie vă fură frumuseţea sau energia, fie vă aduc ghinion în dragoste, cadourile malefice trebuie evitate cu orice preț.

„S-a înrădăcinat în timp că un lucru oferit cadou aduce bucurie sau necaz. De mult timp, a fost cunoscut faptul că darurile pot purta nu numai bucurie, dar şi energii negative. Există cele 7 cadouri care nu pot fi acceptate, pentru că aduc ghinion şi boli”, a spus Lidia Fecioru, la emisiunea „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3.

Oglindă, oglinjoara mea

Primul obiect care nu poate fi acceptat drept cadou este ceasul. „Un semn rău este să dăruieşti un ceas. Se crede că un astfel de cadou poate avertiza o separare, o despărţire. Florile galbene dăruite unei femei reprezintă un mesaj de separare timpurie. Ele sunt, într-un fel, talismanul geloziei”, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

Şi oglinda face parte din lista obiectelor interzise, căci aduce ghinion. Acest obiect, dăruit unei femei de către o altă femeie, îi poate fura frumuseţea, energia, strălucirea. Un astfel de dar trebuie să fie luat cu mare precauţie de la cine îl primeşte.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: