Evenimentul Zilei > Monden > 7 cadouri care aduc ghinion şi boală în casă. Nu le primi, nu le dărui! Mare blestem va fi
7 cadouri care aduc ghinion şi boală în casă. Nu le primi, nu le dărui! Mare blestem va fi

7 cadouri care aduc ghinion şi boală în casă. Nu le primi, nu le dărui! Mare blestem va fi

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit recent la Antena 3 o listă cu mai multe obiecte care aduc ghinion şi când le dăruim, şi când le primim.

Există 7 obiecte despre care Lidia Fecioru a subliniar că nu este indicat să le oferim sau să le primim din cauză că au multă energie negativă.

Odată ce permitem ca acestea să intre în casele noastre, nu va mai trece mult timp până când semnele rele vor apărea.

De cele mai multe ori, obiectele de pe lista blestemată generează fie o despărţire, fie o boală, fie o pierdere a strălucirii sau a energiei.

Cel puţin asta susţine bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, care a divulgat că în popor se cam ştie care sunt cadourile care pot aduce bucurie sau necaz.

Daruri şi energii negative

În emisiunea în care este invitată la Antena 3, Lidia Fecioru a reamintit că anumite cadouri înseamnă nu doar bucurie, ci şi energii negative, care adesea poartă un blestem teribil.

„Există cele şapte cadouri care nu pot fi acceptate, pentru că aduc ghinion şi boli”, a spus aceasta în emisiunea Adevăruri ascunse.

„Un semn rău este să dăruieşti un ceas. Se crede că un astfel de cadou poate avertiza o separare, o despărţire.

Florile galbene dăruite unei femei reprezintă un mesaj de separare timpurie. Ele sunt, într-un fel, talismanul geloziei”, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, la Antena 3.

Atenţie la cuţite! Plătiţi-le

Dacă primul obiect care nu poate fi acceptat drept cadou a fost ceasul, pe locul 2 în lista cadourilor care aduc ghinion este cuţitul.

„Un cuţit primit în dar vă poate tăia soarta. Este necesar ca atunci când primiţi cadoul în dar, să plătiţi acel cuţit primit cu o monedă. La fel, când primiţi lenjerie intimă, o batistă sau o oglindă, e bine să le plătiţi cu un ban înapoi”, a completat Fecioru.

Oglinda e pe locul 3 în top

„Şi oglinda face parte din lista obiectelor interzise. Acest obiect, dăruit unei femei, de către o altă femeie, îi poate fura frumuseţea, energia, strălucirea.

Un astfel de dar trebuie să fie luat cu mare precauţie de la cine îl primeşte.

Vase şi farfurii nu trebuie să fie date prietenilor sau surorilor. Împreună cu ele preiei, involuntar, problemele, durerile şi bolile. La fel, în schimbul lor, trebuie să se dea o monedă”, a punctat Bioenergoterapeutul.

Nici cu salatierele nu e de glumit

„Şi vasele mari precum fructierele şi salatierele trebuie să fie date foarte atent.

Un astfel de cadou poate duce la scăderea sănătăţii şi poate distruge planurile pentru viitor. Obligatoriu, trebuie să pui ceva în ele”, a mai subliniat Lidia Fecioru.

În ceea ce priveşte portofelele, genţile şi rucsacurile, acestea ar trebui să aibă o mică sumă de bani când sunt oferite în dar.

„În caz contrar, fluxul de numerar al beneficiarului poate fi transmis către cel căruia îi dăruieşti cadoul”, susţine Lidia Fecioru.

„La perle, trebuie să ştiţi că nu se poartă una singură. Dacă aveţi inel cu o perlă, nu-l purtaţi singur”, a mai fost unul dintre sfaturile bioenergoterapeutului.

sursa: antena3.ro

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.