Poliţiştii de frontieră din Tulcea au efectuat trei precheziţii domiciliare în oraş, în urma cărora au descoperit, şi confiscat, peste 3.000 de articole de îmbrăcăminte, încălţăminte, ceasuri de mână, laptopuri, acte de evidenţă contabilă şi diverse sume de bani (1.300 lei, 665 euro şi 1.030 dolari USD). Au fost vizaţi doi bărbaţi
în vârstă de 38 şi 39 ani, din Tulcea, despre care existau informaţii că vindeau marfa dintr-un magazin clandestin, care funcţiona în Tulcea.

Cei doi suspecţi importau articolele de îmbrăcăminte şi încălţăminte din străinătate şi le ofereau spre comercializare prin eludarea legislaţiei fiscale, creând astfel un prejudiciu de aproximativ  trei milioane de lei. Poliţiştii de frontieră tulceni au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală prin omisiunea, în tot sau în parte, a evidenţierii în actele contabile ori în alte documente legale, a operaţiunilor comerciale efectuate sau a veniturilor realizate. Cercetările continuă pentru depistarea tuturor persoanelor implicate.

 

 

Te-ar putea interesa și: