Evenimentul Zilei > Actualitate > EUROVISION 2015. „Psihologul muzical“ ANDREO PARTOŞ comentează alături EVZ. GHEORGHE HAGI susţine VOLTAJ
EUROVISION 2015. „Psihologul muzical“ ANDREO PARTOŞ comentează alături EVZ. GHEORGHE HAGI susţine VOLTAJ

EUROVISION 2015. „Psihologul muzical“ ANDREO PARTOŞ comentează alături EVZ. GHEORGHE HAGI susţine VOLTAJ

Tensiune maximă la VIENA. România a fost notată aseară de către juriu. Călin Goia s-a închis în cabină.

Cu milioane de fani, Eurovision se numără printre cele mai urmărite concursuri muzicale din lume. EVZ va face livetext si îi va prezenta în timp util pe toţi artiştii ce vor urca pe scena Wiener Stadthalle, unde se desfăşoară competiţia din Viena. Alături de noi îl vom avea pe „Psihologul Muzical“ Andrei Partoş ce va comenta piesele intrate în finală. Realizator al emisiunii „Psihologul Muzical“, difuzată pe Radio România Actualităţi, Andrei Partoş, o autoritate în lumea muzicală.

În aceasră seară, de la ora 22.00 România, reprezentată de trupa VOLTAJ, intră în finala EUROVISION 2015 pe poziția 20, după Letonia și înainte de Spania. Fanii din străinătate au posibilitatea să #voLteze20, în această seară, de până la 20 de ori de pe același număr de telefon. Finala va fi transmisă în direct la TVR 1, TVR HD, TVRi și online.

Iată în ce ordine vor urca finaliștii pe scena Eurovision 2015:
1. Slovenia
2. Franța
3. Israel
4. Estonia
5. Marea Britanie
6. Armenia
7. Lituania
8. Serbia
9. Norvegia
10. Suedia
11. Cipru
12. Australia
13. Belgia
14. Austria
15. Grecia
16. Muntenegru
17. Germania
18. Polonia
19. Letonia
20. ROMÂNIA
21. Spania
22. Ungaria
23. Georgia
24. Azerbaijan
25. Rusia
26. Albania
27. Italia

Cum se pregăteşte VOLTAJ

Gheorghe Hagi sustine VoltajAstăzi, concurenții au avut ocazia să facă repetiții și să pună la punct ultimele detalii tehnice, înaintea finalei, după ce aseară, trupa României a susţinut show-ul ce a fost notat de către juriu. Călin Goia, solistul Voltaj a simțit nevoia să repete şi în cabina personală, pentru a se asigura că totul va fi perfect.

”Călin repetă foarte mult și în cabină. Este unul dintre artiștii care fac asta. Se închide în cabină și repetă”, a povestit producătorul TVR, Iuliana Marciuc. Ea a spus şi că până la ora finalei (22:00 ora României), concurenților nu le este permis să părăsească zona sălii de spectacol. ”Organizatorii nu permit concurenților să plece de la sală, până la finală. Nu știu exact de ce. Nu îi lasă să iasă din zona artiștilor. În principiu au tot ce le trebuie. Au pături, au perne…”.

Vedetele din România fac festival pe FACEBOOK

Personalități din diferite domenii din România își unesc forțele în ziua Finalei Eurovision 2015, pentru a-i susține pe reprezentanții țării noastre. Rețelele de socializare au fost împânzite de fotografii în care vedetele, dar nu numai ele, își îndeamnă admiratorii și prietenii să #voLteze20 în această seară. Finala Eurovision 2015 poate fi urmărită în direct de telespectatorii români, de la ora 22.00, la TVR 1, TVR HD, TVRi și online pe www.tvrplus.ro.
Gheorghe Hagi, 3Sud-Est, Cezar Ouatu, Deepcentral, Randi, Brighi, George Zafiu și Vlad Petreanu, Simona Gherghe sau Crina Mardare sunt printre cei care își îndeamnă prietenii și admiratorii din străinătate să voteze pentru Voltaj. Publicul din toate cele 40 de țări participante la Eurovision (cu excepția României) poate vota pentru reprezentanții noștri de 20 de ori de pe același număr de telefon.
România va fi a șasea țară care va anunța punctajele cumulate – acordate de juriu și de telespectatorii din țară, acestea fiind dezvăluite de prezentatoarea TVR Sonia Argint Ionescu.

3 Sud-Est Brighi Cezar Simona Gherghe Deepcentral  Petreanu si Zafiu Randi Scoala Crina Mardare