Erika Isac îi critică pe cei care l-au huiduit pe Babasha: Sunteți ultimii ipocriți

Erika Isac îi critică pe cei care l-au huiduit pe Babasha: Sunteți ultimii ipocriți Erika Isac. Sursa foto: Instagram

Erika Isac, cântăreața care a fost ea însăși criticată în urmă cu câteva luni pentru piesa „Macarena”, a exprimat dezaprobarea față de cei care au huiduit momentul lui Babasha de pe scena Arenei Naționale, unde a interpretat o manea în fața fanilor Coldplay.

Cântăreața de muzică trap a fost profund deranjată de reacția publicului de la concertul Coldplay, exprimând surprinderea că fanii trupei au avut un astfel de comportament, pe care l-a catalogat drept lipsit de respect.

Erika Isac, reacție după ce Babasha cântat alături de Coldplay

„Toți cei care în public astăzi la Coldplay l-au huiduit pe Babasha, să vă fie rușine! Sunteți ultimii! Să vă fie rușine! În primul rând, indiferent, dacă îți place un artist sau nu de pe scenă, este frumos și de super bun simț să lași artistul să cânte piesa, mai ales că am înțeles că a fost vorba de o piesă, să nu îl huidui orice s-ar întâmpla atât timp cât nu omul respectiv nu face practic nimic greșit, nu aruncă, nu face vreun act de rebeliune sau cine știe”, a precizat Erika Isac pe contul de Instagram.

Cântăreața le-a sugerat celor care l-au huiduit pe Babasha să se uite în trending înainte de a reacționa așa cum au făcut-o și, dacă nu le place, să pună acolo pe altcineva.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Și data viitoare înainte să vă plângeți voi ”Vai, dar sunt o grămadă de alți artiști care ar fi putut să ne reprezinte mult mai bine țara”, băgați-i în trending. Nu mai mâncați c***t. Băgați-i în trending!”, a mai adăugat Erika Isac.

Babasha

Babasha. Sursa foto: Instagram

La rândul ei, cântăreața a fost aspru criticată acum câteva luni pentru piesa „Macarena”, un manifest împotriva violenței domestice asupra femeilor.

Babasha a aprins spiritele după ce a cântat pe Arena Națională

După ce a fost huiduit intens pentru momentul său de miercuri seara, Babasha a declarat că se aștepta să fie păreri împărțite, însă nu se aștepta să fie „chiar atât de rău”.

Coldplay, concert

Concert Coldplay. Sursa foto: Facebook

Acesta a menționat apoi că străinii apreciază manelele și doar românii reacționează urât la ele, adăugând că indiferent câte huiduieli ar fi primit ar fi urcat pe scenă, pentru că e o ocazie unică în viața unui cântăreț.