Erika Isac, primele reacții după succesul piesei „Macarena”. Cine este, de fapt, „Mirel din Turnu Măgurele”

Erika Isac, primele reacții după succesul piesei „Macarena”. Cine este, de fapt, „Mirel din Turnu Măgurele” Sursă foto: Facebook

Erika Isac, artista care a lansat celebra piesa „Macarena”, nu se aștepta ca melodia manifest să aibă un asemenea succes. Tânăra artistă a dezvăluit cine este „Mirel din Turnu Măgurele” și totodată a dezvăluit motivul pentru care a scris versurile pe care pe care unii le consideră prea vulgare.

Erija Isac, artista care a împărțit societatea cu melodia ”Macarena”, a venit cu primele reacții după lansarea melodiei care a generat adevărate dezbateri în mediul online.

Eika Isac a lansat piesa „Macarena” în urmă cu doar câteva zilei. Artista pune pe tapet problemele pe care le întâmpină zilnic reprezentantele sexului frumos, de la agresiune sexuală, la hărțuire stradală. Melodia a devenit virală și a a generat un val de reacții pro și contra.

Erika Isac, primele reacții după lansarea melodiei „Macarena”

Succesul melodiei manifest a luat-o prin surprindere chiar și pe artistă. Eika Isac nu se aștepta ca opinia publică să aibă o asemenea reacție. Inițial, melodia a fost destinată tinerilor din generația Z. Cu toate acestea, mesajul a fost preluat și transmis mai departe și de publicul în etate.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Melodia a abordat un mesaj controversat și mă bucur să atrag atenția publicului larg cu un astfel de mesaj, și nu cu o piesă care e exclusiv pe divertisment. Mă bucur că nu e doar divertisment și atât această piesă…Am subestimat foarte mult publicul. Eu credeam că scot piesă pentru tineri, adolescenți, poate copii, Gen Z.

Dar, ce să vezi, am avut cel puțin jumătate din reacții din partea oamenilor de 30-40-50-60 de ani, inclusiv 70 de ani. A fost șocant să văd că oamenii din alte generații au primit atât de bine mesajul. Am subestimat foarte mult, nu credeam că voi putea fi percepută frumos”, a explicat ea.

În privința reacțiilor, artista se aștepta să fie criticată în termeni mai duri pentru mesaj livrat într-un limbaj pe care o parte din internauți l-au considerat vulgar.

Erika Isac, primele reacții după lansarea melodiei Macarena

Sursa foto: Facebook

Un mesaj controversat

Însă și videoclipul este construit pe o anumită temă, centrat pe problemele pe care le au doamnele și domnișoarele într-o lume condusă de bărbați.

„Mi-am imaginat că vor fi reacțiile de toate tipurile. M-am așteptat și la hate. Nu e prima dată când sunt reacții negative din partea publicului. De data asta se simte diferit, reacțiile negative nu m-au atins de nicio culoare, pentru că reacțiile pozitive au fost într-un număr mare. Reacțiile negative le-am primit doar ca pe o frustrare. O privesc mult mai detașat”.

Artista a mai dezvăluit că piesa nu trebuia să ajungă pe Youtube. Când a scris versurile, Erika Isac, nu credea că melodia va produce atâta vâlvă. Dar, la câteva luni după ce a terminat de scris versurile, melodia a fost din nou ascultată, de data aceasta de managerul artistei care a decis că merită lansată.

„Este în mine partea asta activistă. Nu e prima piesă care include un mesaj social. Dar în momentul în care am scris piesa asta, eram la studio și nu aveam încredere încă în mine și am zis ce este așa ceva, nu vreau să mai aud de ea niciodată.

Erika Isacc nu se aștepta la un asemenea succes

„Câteva luni mai târziu dădeam play la piese și ascultam și am realizat ce înseamnă piesa asta și unul din motivele importante pentru care piesa asta e pe YouTube e managerul meu. Ceva din reacția lui mi-a dat un impuls foarte mare și el a venit fix ca o completare perfectă în momentul respectiv. Și am zis că vreau să fac piesa asta, să o lansez”, a declarat Erika Isac.

Cât despre mesajul pe care-l transmite melodia, Erika Isac a precizat că piesa este o sumă de experiențe și întâmplări adevărate.

„Piesa asta e bazată și pe experiențele mele în mod evident și din păcate e bazată pe experiențele tuturor femeilor din jurul meu. Nu am trecut prin abuzuri teribil de grave, tip viol, dar sunt alte femei care au trecut și nu pot să rămân ignorantă.

Sunt o fire sensibilă, că asta înseamnă să fii puternic, și sunt foarte empatică și nu pot trece peste necazul altuia, pentru că sunt femeie, am o mamă, am o soră mai mică, deci sunt un fel de mamă și eu și am prietene. În afară de asta văd și știri la TV și am mai citit și istorie. Este un cumul format din foarte multe povești trăite de mine sau de alți oameni din jurul meu”, potrivit paginademedia.ro.

Erika Isac, primele reacții după lansarea melodiei Macarena

Sursa foto: Facebook

Cine este, de fapt, Mirel din Turnu Măgurele

Într-un final Eika Isac a dezvăluit și cine este Mirel Turnu Măgurele. Personajul este unul fictiv care emite opinii despre orice subiect. De la pandemia de COVID, la alegeri până la misoginism și misandrism.

„Mirel din Turnu Măgurele are păreri despre orice. Când a venit COVID era medic, când sunt alegerile e politician. Când scoate Erika Isac piesa „Macarena” este expert în misoginism și misandrism. Are o opinie despre orice. Nu e suficient de documentat încât să aibă o opinie.

Păreri multe și degeaba. Sunt convinsă că majoritatea dintre ei (Mirel din Turnu Măgurele) nu și-ar putea susține argumentul dacă am fi față în față. Poate nu au suficient de mult curaj să își exprime opinia față în față cu interlocutorul”, a răspuns tânăra.