Evenimentul Zilei > International > Misterul verii! Ce s-a întâmplat cu Emmanuel Macron? Timp șase zile a fost „închis” în Breganon cu Brigitte
Misterul verii! Ce s-a întâmplat cu Emmanuel Macron? Timp șase zile a fost „închis” în Breganon cu Brigitte

Misterul verii! Ce s-a întâmplat cu Emmanuel Macron? Timp șase zile a fost „închis” în Breganon cu Brigitte

Au trecut vremurile bune când Nicolas Sarkozy și Carla Bruni se plimbau de mână pe plajă, îndrăgostiți şi fericiţi pe lângă stâncile de la Cap Nègre, din sudul Franței. Emmanuel Macron a ales să-şi facă vacanța în Fort de Breganon, o fortăreaţă cu o plajă şi o piscină adăpostită aproape imposibil de pătruns, iar paparazi au cam avut de suferit.

Timp de șase zile, de pe 7 august, locatarii de la Elysée  au devenit invizibili. S-au închis în reşedinţa de pe Riviera Franceză unde se presupune, că s-au odihnit, au dormit mult şi au citit.

Este cunoscut, pe de altă parte, că președintele Macron  nu rezistă prea mult să nu se implice în activitatea colegilor de muncă sau să renunţe la anumite întâlniri chiar dacă este în vacanţă, şi totuşi de această dată a fost ca şi dispărut, titrează presa franceză.

Emmanuel și Brigitte Macron s-au baricadat în Fortul  Brégançon – o cetate militară veche. "Adevăratul lux al Fort de Brégançon se găseşte în afară", confirmă jurnalistul Guillaume Daret, care a publicat o carte despre Fort de Brégançon.

În prezent, Fortul este finanțat de Elysée – are o piscină din lemn de 10 metri lungime,  4 și 1.2 metri adâncime, al cărui preț a fost pus la îndoială și care, în cele din urmă, s-a dovedi destul de dezamăgitor. Construcția acestei piscine a fost cu atât mai controversată, pe măsură ce Fort Brégançon are o plajă privată.  Valéry Giscard d'Estaing se află în spatele acestei plaje, după cum raportează Le Point.

Pentru ca această plajă să rămână privată și secretă, este necesar să se coboare aproape 200 de pași pentru a ajunge la ea fiind foarte bine adăpostită  de fotografi – o șansă care nu au avut-o predecesorii lui Macron, precum Jacques Chirac, care a fost fotografiat gol de paparazzi.

Din cauza fricii de paparazzi, Emmanuel Macron a vrut să-și construiască faimoasa piscină. Dar, nimeni nu garantează că intrușii nu vor putea cumva să ajungă la intimitatea președintelui, chiar dacă locaţia este ca o fortăreaţă.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: