Evenimentul Zilei > Justitie > Elena Udrea a vorbit aseară despre vacanţele de lux ale procurorilor pe Coasta de Azur în vilele lui Dragoş Dobrescu şi Buzoianu
Elena Udrea a vorbit aseară despre vacanţele de lux ale procurorilor pe Coasta de Azur în vilele lui Dragoş Dobrescu şi Buzoianu

Elena Udrea a vorbit aseară despre vacanţele de lux ale procurorilor pe Coasta de Azur în vilele lui Dragoş Dobrescu şi Buzoianu

Joi seara în cadrul unei emisiuni la România TV Elena Udrea a făcut câteva comentarii despre vacanţele unor procurori pe care le-ai petrecut în vilele luxoase ale lui Dragoş Dobrescu şi Bogdan Buzoianu.

Ea a afirmat că aceştia au făcut întelegeri cu procurorii şi ca să scape de acuzatii şi să rămână şi cu banii, vin din când în când să facă denunţuri deplasându-se cu avioane private. Toate acestea mai spune ea, s-ar fi întâmplat între anii 2010-2012, precizînd că deocamdată nu va da numele procurorilor.

"Se şite cine sunt, există fotografii, aştept să vadă dacă spun dar informaţiile vor ieşi la iveală curând" a spus Elena Udrea.

Elena Udrea a amintit şi depsre perioada  în care Traian Băsescu şi Victor Ponta au fost de acord să o n umească pe Codruţa Koveşi  în funcţia de procuror şef la DNA amintind că a fost mesagerul pârtia de legătură între Traian Basescu şi Victor Ponta şi că la acea întâlnire cu Ponta a fost avertizată că va fi prima arestată de Koveşi, iatâ declaraţia Elenei Udrea:

"Domnul Ponta mi-a spus atunci. Treaba ta, dar eu îţi spun, tu o să fii prima pe care Kovesi o arestează. Şi au fost martori, oameni care erau de faţă în momentul acela"