Evenimentul Zilei > Actualitate > ȘTIRE-BOMBĂ. Au încercat să EVITE subiectul, însă ceva i-a dat de gol. ÎMPĂCARE pe care mulți o așteptau. „Amândoi avem aceleași PRIORITĂȚI”
ȘTIRE-BOMBĂ. Au încercat să EVITE subiectul, însă ceva i-a dat de gol. ÎMPĂCARE pe care mulți o așteptau. „Amândoi avem aceleași PRIORITĂȚI”

ȘTIRE-BOMBĂ. Au încercat să EVITE subiectul, însă ceva i-a dat de gol. ÎMPĂCARE pe care mulți o așteptau. „Amândoi avem aceleași PRIORITĂȚI”

Bogdan Ionescu, fostul ginere al lui Traian Băsescu, a recunoscut ceea ce mulți deja știau și anume că s-a împăcat cu Elena. În ultima vreme, Bogdan Ionescu a petrecut mult timp în preajma copiilor și a familiei sale. Atunci când sunt împreună, fostul ginere al lui Traian Băsescu și cei doi copii ai săi își petrec timpul liber fie printre rafturile de jucării, fie acasă, în liniște, fie la sala de sport.

În ceea ce o privește pe Elena Băsescu, fosta lui șoție, Bogdan Ionescu are numai cuvinte de laudă la adresa ei și se pare că cei doi se ănțeleg de minune.

„Relația pe care am cu Elena e extraordinară. Amândoi avem aceleași priorități și anume copiii pe care îi avem împreună: Sofia Anais și Traian Jr. Ne înțelegem de minune și la program, pe lângă miercurile și cele două weekenduri pe lună, pe care le stau cu copiii, se mai adaugă și vacanțele și mini-vacanțele acestora, perioade pe care le stabilesc tot cu Elena, în funcție de activitățile celor mici, cum ar fi înot, ski, balet”, a mărturisit Bogdan Ionescu pentru click.ro.

Dacă ar fi să ne luăm după aparențe, Bogdan nu a suspinat prea mult după sexy-jurista care l-a părăsit în pragul Anului Nou. Syda s-a afișat, la scurt timp, cu o tânără de o frumusețe răpitoare pe nume pe Sofia Meraki.  Aceasta a fost prezentată familiei extrem de rapid dacă ținem cont că bruneta, în prima zi a anului 2019, a avut onoarea să cineze alături de părinții lui Syda, dar și de cei doi copii ai săi, Sofia și Traian, pe care acesta îi are cu EBA.

Lucrurile au luat, însă, o turnură neașteptată. În mai puțin de o lună de când au început relația!

Într-o noapte, Bogdan Ionescu a dat-o jos din mașina lui pe Sofia Meraki. Într-o noapte de vineri spre sâmbătă, bruneta se afla la LOFT. Galant, Syda s-a prezentat în fața localului, de unde și-a „preluat” iubita. Doar că, pe drum, se pare că a avut loc o ceartă. Nimic nu anticipa așa ceva.

La volan nu se afla fostul ginere al lui Traian Băsescu, ci șoferul. După câteva ture prin Floreasca, Porsche-ul a oprit, brusc, în stradă, la ordinul lui Bogdan Ionescu. Din mașină a ieșit, val-vârtej, chiar Syda. S-a dus fix spre locul unde se afla iubita sa. A deschis, nervos, portiera și, fără să stea pe gânduri, și-a aruncat iubita din mașină! Au urmat pumni, scuipături, urlete și plânsete! La 3 dimineața! Rămasă lângă LOFT, Sofia Meraki s-a „refugiat” la scara unui bloc din zonă,s crie Cancan.

Unde a început să plângă. Preț de aproximativ 15 minute. După ce și-a revenit, frumoasa brunetă și-a chemat un taxi, cu care a plecat acasă.