Efectele DEVASTATOARE ale consumului de legume și fructe. Boala Parkinson, cancer și autism, câteva dintre bolile la care te expui mâncând aceste alimente

Efectele DEVASTATOARE ale consumului de legume și fructe. Boala Parkinson, cancer și autism, câteva dintre bolile la care te expui mâncând aceste alimente

Un fruct sau o legumă cu un aspect perfect denotă că a fost tratat cu pesticide. Iar efectele pesticidelor asupra sănătății sunt devastatoare. Pot cauza boli care nu au niciun remediu.

A fost întocmită o listă cu cele mai nesigure alimente. Pe această listă se află şi merele. Aceste fructe conțin cel puţin un tip de pesticide în 98% dintre mostrele testate. În ultimii ani, merele au fost fructele de pe piaţă cu cele mai multe pesticide, conform testelor efectuate de Autoritatea Naţională Sanitar-Veterinară și pentru Siguranţa Alimentelor.

La fel de periculoase sunt și citricele şi căpşunele.

Printre legumele preferate de români se regăsesc cartofii, dar și aceștia sunt foarte nocivi. Ei  conţin cea mai mare cantitate de pesticide dintre legumele testate.

Ne puteți urmări și pe Google News

Oamenii de știință au descoperit că acest consum de pesticide duce la cancer de sân, prostată, tiroidă, de colon, de ficat, de plămâni și cerebral.

 

De asemenea, pesticidele pot duce la obezitate și diabet, dar și la boala Parkinson, infertilitate și defecte la naștere la copii.

 

În plus, consumul legumelor și fructelor stropite cu pesticide poate cauza și autismul. Avocado este cel mai sigur aliment cu mai puţin de 1% dintre mostrele testate conţinând urme de pesticide.