Evenimentul Zilei > Sport > Echipa FCSB, lovită crunt de coronavirus. „Au rămas doar 13”. Meciul cu CS Mioveni, pus în cumpănă
Echipa FCSB, lovită crunt de coronavirus. „Au rămas doar 13”. Meciul cu CS Mioveni, pus în cumpănă

Echipa FCSB, lovită crunt de coronavirus. „Au rămas doar 13”. Meciul cu CS Mioveni, pus în cumpănă

Lotul echipei FCSB este grav afectat înaintea meciului pe care formația roș-albastră urmează să îl joace împotriva lui CS Mioveni. Au rămas doar 13 jucători valizi, restul fiind infectați cu coronavirus. Întâlnirea este pusă sub semnul întrebării.

Meciul dintre FCSB și CS Mioveni se se dispută sâmbătă de la ora 20.30, la Buzău, în etapa a 12-a din Liga 1, sezonul 2021 – 2022.

Alți doi fotbaliști de la FCSB au fost depistați pozitiv cu COVID-19, chiar în ziua meciului cu CS Mioveni, programat la Buzău, din etapa 12 a Ligii 1. Jucătorii în cauză ar fi mijlocașul de bandă Valentin Gheorghe și fundașul dreapta Valentin Crețu. Numărul jucătorilor indisponibili ajunge astfel la 14.

La Mioveni, unde fotbaliștii sunt vaccinați în proporție de aproximativ 50%, nu există niciun caz pozitiv. Dumitru Olteanu, președintele Consiliului Director al clubului argeșean, admite că există anumite temeri înaintea partidei, dar nu au ce face. El spune că orice este posibil și că astfel de probleme ar putea să apară la orice meci. Olteanu este fericit că la echipa argeșeană nu s-a semnalat nici un astfel de caz.

„Au rămas doar 13”

Meme Stoica a postat pe contul său de Instagram un mesaj cu doar câteva ore înaintea partidei FCSB – CS Mioveni de la Buzău și le-a cerut sprijinul suporterilor vicecampioanei României.

„Am rămas 13! În seara asta vom avea nevoie mai mult decât oricând de suport din partea tuturor steliștilor, nu doar a celor care vor ignora distanța, condițiile atmosferice, psihoza acestor zile și vor veni lângă noi pe stadion. Suntem puțini, dar cu energia pe care ne-o veți insufla vom fi puternici”, a scris Meme Stoica pe o rețea de socializare.

Meciul este pus sub semnul întrebării

În aceste condiții meciul dintre FCSB și CS Mioveni e în pericol să nu se mai joace, toate acestea deoarece o echipă trebuie să aibă cel puțin 13 jucători pe listă, dintre care unul să fie portar. În cazul în care un fotbalist din lotul vicecampioanei României o să acuze probleme până la ora meciului și nu va putea sta pe bancă, atunci există șanse ca partida să nu mai aibă loc, scrie prosport.ro.