Evenimentul Zilei > Monden > După Esca, altă vedetă are Covid-19. Emblema reală a ProTV a contactat virusul ucigaș
După Esca, altă vedetă are Covid-19. Emblema reală a ProTV a contactat virusul ucigaș

După Esca, altă vedetă are Covid-19. Emblema reală a ProTV a contactat virusul ucigaș

Un nume greu din ProTV are Covid-19. A fost alături de televiziune încă de la începuturile sale, iar acum stă izolată acasă.

După ce nume sonore pe care le vedem la televizor, precum Andreea Esca sau Andi Moisescu, s-au îmbolnăvit pe COVID, acum a venit rândul unei alte prezentatoare.

Prezentatoarea horoscopului de la Pro TV, Neti Sandu (62 de ani), a contractat virusul, iar acum vedeta este în izolare la domiciliu, potrivit unor surse citate de gandul.ro.

Surse din Pro TV susțin deja că Neti Sandu stă acum izolată acasă

De asemenea, surse din televiziunea amintită au confirmat pentru gandul.ro, că Neti Sandu s-ar fi infectat cu coronavirus, iar acum stă izolată.

În plus, prezentatoarea horoscopului nu a mai apărut pe postul TV de câteva zile, iar horoscopul a fost citit de cineva „din regie”.

Neti Sandu este prezintă horosopul la Pro TV din anul 1995, adică de 25 de ani, de când a apărut acest canal de televiziune.

Alte vedete de pe sticlă care au fost bolnave de COVID la postul amintit sunt Andreea Esca şi Andi Moisescu.

Andreea Esca s-a infectat prima dată!

Prima care a dat „startul” infectărilor cu noul coronavirus în Pro Tv a fost Andreea Esca. Vedeta s-a îmbolnăvit în luna iulie!

Andreea Esca a povestit atunci că primul confirmat cu COVID-19 în familia sa a fost soțul său, Alexandre Eram, apoi fiul lor Aris. Ea a avut, inițial, un test negativ, dar după câteva zile a simțit că și-a pierdut mirosul în timp ce gătea.

„Găteam cartofi cu usturoi și mi-am dat seama că nu simt nimic. Apoi am mirosit niște parfumuri și nu simțeam nimic. Apoi mi-am pierdut gustul. Așa că am făcut testul din nou și a ieșit pozitiv”, a declarat Esca în iulie.

Și Andi Moisescu este infectat cu Covid-19

„La sfârșitul acestei săptămâni am fost testat pozitiv la Covid-19, așa că m-am izolat și voi lua toate măsurile necesare. În acest moment nu am niciun fel de simptome, ceea ce mă face să sper că voi trece, cu bine, și peste această provocare!”, a spus acesta, conform  Antena3.