Evenimentul Zilei > Monden > Ce va zice Andreea Esca acum? Au apărut nişte poze cu Alexia Eram… De la 20 de ani? Foto
Ce va zice Andreea Esca acum? Au apărut nişte poze cu Alexia Eram… De la 20 de ani? Foto

Ce va zice Andreea Esca acum? Au apărut nişte poze cu Alexia Eram… De la 20 de ani? Foto

Andreea Esca are o fată căreia îi place foarte mult să fie în prim-plan, aspect fructificat la maximum de o publicaţie cunoscută.

Într-un pictorial realizat pentru revista VIVA!, Alexia Eram a pozat în ipostaze destul de provocatoare, semn al unei încrederi foarte mari în potenţialul ei.

Fata prezentatoarei Ştirilor Pro TV nu s-a temut să abordeze o latură mai dezinhibată în şedinţa foto realizată pentru publicaţia amintită.

Adolescenta care a împlinit recent 20 de ani este foarte atrasă de modă, care de altfel este şi tema centrală a acestui pictorial.

A fost prima oară pentru Alexia Eram

Fotografiile îndrăzneţe reprezintă o premieră pentru fiica vedetei Pro TV, dar uitându-te la fotografii nu se observă nicio urmă a tracului în faţa aparatului de fotografiat.

De altfel, se pare că Alexia Eram s-a pregătit special pentru acest moment, conform viva.ro.

Pentru a fi sigură că totul iese perfect, ea „a slăbit vizibil și are un look extrem de sexy, o atitudine incitantă și outfituri îndrăznețe”.

Relaţie solidă cu Mario Fresh

Andreea Esca este mulţumită cu siguranţă de felul în care arată viaţa fiicei sale până în prezent.

Alexia Eram studiază la Londra, iar în plan personal trăieşte de 4 ani trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de cântăreţul Mario Fresh.

Relaţia lor a început când ea avea doar 16 ani, iar el 17, iar faptul că ea studiază la o prestigioasă facultate din Londra nu le-a afectat deloc legătura.

Mai mult, cei doi se gândesc chiar și la căsătorie, artistul recunoscând că momentul în care își va cere iubita de soție va fi unul memorabil.

Artistul şi-a manifestat intenţia de a se căsători cu Alexia şi se pare că acest eveniment nu este prea departe.

„Cererea în căsătorie o să fie mult, mult, mult mai nebună. Ei i-am zis că nici măcar nu se aşteaptă la aşa ceva. N-o să zic aici, îți dai seama. O am în cap de foarte mult timp.

Ceva… altfel. O să am vreo 16 cameramani după mine. O să fie ceva frumos. Alexia e doar perfectă pentru mine”, a spus Mario Fresh la emisiunea Răi da buni.

Făcută să strălucească

La fel ca mama ei, şi Alexia Eram pare făcută să strălucească în lumina reflectoarelor şi să fie în prim-plan.

Conform sursei citate, ea nu apare pentru prima oară în revista VIVA!. Rămâne memorabilă şedinţa foto din urmă cu 20 de ani.

La acea vreme, Andreea Esca a pozat cu ea în brațe, când Alexia era doar un bebeluș. La distanţă de 16 ani, Alexia şi fratele ei Aris au apărut alături de Andreea Esca pe coperta publicaţiei.

Familie fotogenică, fără dubii

În 2019, şi Alexandre Eram, capul familiei, a fost convins să se implice într-o şedinţă foto pentru aceeaşi revistă, alături de soţie şi cei doi copii.

Cine ştie ce le mai rezervă viitorul? Poate un nou pictorial în formulă completă, tot în paginile revistei VIVA!…

sursa: viva.ro