Evenimentul Zilei > Monden > Dramă pentru un cunoscut artist din România. Și-a pierdut tatăl imediat după un mesaj
Dramă pentru un cunoscut artist din România. Și-a pierdut tatăl imediat după un mesaj

Dramă pentru un cunoscut artist din România. Și-a pierdut tatăl imediat după un mesaj

Tatăl lui Daniel Iordăchioaie a decedat la puțin timp după ce fiul său îi dedicase, în cadrul unei postări, o poză și un mesaj pe contul de Facebook.

Momente foarte grele pentru Daniel Iordăchioaie (52 de ani), care și-a pierdut tatăl. Cu o jumătate de oră înainte ca părintele său să-și dea ultima suflare, artistul a postat o poză în care apare împreună cu el. De asemenea, el a transmis și un mesaj emoționant.

„Speranța care ucide
De mult prea multe zile dă să „plece”.
Speranța noastră, însă, nu îl lasă…
El, nu mai știu dacă mai vrea să spere,
Dar noi îl așteptăm acasă!
Însă mă dor ficații și-mi ard ochii,
Mă prăbușesc pe zi ce trece-n noapte…
Iară atunci când se va-ntoarce-acasă,
Speranța mea mă va fi dus la moarte”, a fost mesajul lui Daniel Iordăchioaie.

După puțin timp, el a revenit asupra postării și a făcut anunțul trist. Tatăl său încetase din viață. „La jumatate de ora dupa aceasta postare, tatal meu s-a stins… Pace si liniste, Boierul meu!”, a transmis cântărețul pe contul de Facebook.

Afectat foarte grav de divorț

În ultimii ani, Iordăchioaie a trecut printr-o perioadă foarte dificilă. El a divorțat de soția sa, Nouria Nouri, îmrepună cu care are doi copii. Despărțirea l-a afectat foarte tare și din cauza stresului s-a ales cu o boală din cauza căreia a slăbit aproximativ 50 de kilograme.

„Cancerul s-a declanşat într-un anumit moment. Chiar în perioada divorţului. Divorţul nu este un eveniment fericit, chiar dacă te-ai despărţit pentru că nu mai mergea sau sufereai, oricum nu ţi-ai fi dorit nici o clipă să ajungi să divorţezi. Este un factor de stres în plus, normal. Şi toată agitaţia, toată suferinţa, gândurile şi nopţile nedormite se adaugă şi declanşează boală. Unii sunt rezistenţi, alţii pot muri din cauza asta”, spunea Daniel Iordăchioaie.

Bucuria artistului sunt cei doi copii: „Sunt un tată mândru. Fiecare părinte munceşte şi face sacrificii pentru copilul lui, îmi creşte inima când văd rezultatele bune pe care copiii mei le obţin”, spunea Iordăchioaie pentru click.