Evenimentul Zilei > Actualitate > Dramă la Galați. Un bebeluș se zbate între viață și moarte în spital. Tatăl este cercetat de poliție
Dramă la Galați. Un bebeluș se zbate între viață și moarte în spital. Tatăl este cercetat de poliție

Dramă la Galați. Un bebeluș se zbate între viață și moarte în spital. Tatăl este cercetat de poliție

Un bebeluș în vârstă de doar o lună se zbate între viață și moarte în spital, după ce a fost lovit de tatăl său, la cap.

Un bebeluș din Galați, în vârstă de doar o lună, a fost internat în stare gravă la un spital pentru copii din municipiu, cu lovituri la cap. Tatăl copilului susține că l-a lovit din greșeală, în cap, în timpul somnului.

Un bebeluş în vârstă de doar o lună, din localitatea Ghidigeni, judeţul Galaţi, a fost internat în stare gravă la Spitalul de Copii. Medicii care l-au examinat au constatat că acesta prezenta lovituri la cap. Tatăl copilului susține că l-a lovit din greșeală, fără să-și dea seama în timpul somnului.

Acesta a povestit că împreună cu soția și bebelușul de doar o lună dormeau în același pat. Peste noapte, bărbatul ar fi făcut o mișcare bruscă și l-ar fi lovit pe copil. Acum bebelușul este în stare critică, iar medicii sunt rezeervați cu privire la evoluția sănătății sale.

De altfel, medicii au sesizat și poliția, solicitând o cercetare în acest caz. Conform informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Galaţi, reprezentanții Spitalului de Pediatrie din municipiu a sesizat poliția cu privire la acest caz. Conform unei comunicări a poliției, la această unitate, se află internat, în stare gravă, un copil minor, în vârstă de o lună.

Poliția din Galați investighează cazul

În urma sesizării primite de la medici, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Din primele verificări a rezultat că tatăl bebeluşului, un bărbat în vârstă de 24 de ani, din comuna Ghidigeni, l-ar fi lovit, fără intenţie, în zona capului, în timp ce dormea cu acesta în acelaşi pat.

„În cauză a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale, în funcţie de concluziile acesteia şi de rezultatele investigaţiilor, urmând să se stabilească încadrarea juridică a faptei”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Galaţi.

Polițiștii urmează să stabilească dacă tatăl a spus adevărul, iar lovitura a fost provocată din greșeală, așa cum susține sau dacă bebelușul a fost lovit intenționat.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: