Evenimentul Zilei > Monden > Drama celebrei mulatre Laurette. Fetița ei, bătută la școală din cauza culorii pielii
Drama celebrei mulatre Laurette. Fetița ei, bătută la școală din cauza culorii pielii

Drama celebrei mulatre Laurette. Fetița ei, bătută la școală din cauza culorii pielii

Celebra mulatră Laurette a decis să își mute fata de la școală după ce copila a fost bătută de un coleg pentru că ar fi mulatră

Laurette, celebra mulatră, a decis să își mute fata la o altă școală, după ce fiica sa a fost bătută la școală pe motiv că ar fi mulatră.Celebra vedetă este indignată pentru modul în care învățătoarea fetei sale, Serena, a încercat să rezolve problema apărută , ea fiind nemulțumită și pe părinții băiatului care i-ar fi lovit de mai multe ori fata.

Fosta asistentă TV a luat mai multe hotărâri în urmă acestei întâmplări nefericite ,ea sperând că fata ei să nu fie traumatizata psihic în urma acestui incident de bullying. În cadrul unui interviu acordat în urmă cu câteva ore, Laurette a mărturist momentele dramatice prin care a trecut fata ei încă din clasa pregătitoare.

Ea a povestit că fata ei era plină de sânge și avea un dinte rupt  acum o săptămână, când s-a dus să o ia de la școală în urmă cu o săptămână.

“De anul trecut, din clasa pregătitoare, Serena a fost şicanată de doi colegi de clasă, pe motiv că «mama ta e negresă» şi că «mama ta apare la tv». De la simple tachinări, cei doi băieţi au trecut la fapte violente în clasa I. Au tot împins-o pe Serena pe holul şcolii, iar ea a căzut o dată, s-a lovit şi a venit acasă cu nasul umflat, i-au tot aruncat la gunoi pachetul cu mâncare şi nu o lasă să stea în prima bancă. Însă joi (n.r.: 14 noiembrie), s-a întâmplat ceva grav. În pauză, Serena se întorcea de la toaletă şi era udă pe mâini, iar unul dintre aceşti băieţi care o tot şicanează a tras-o de spate. Ea s-a împiedicat, a alunecat şi a căzut cu faţa pe gresie şi şi-a spart un dinte din faţă (n.r.: incisivul central superior stâng). E dintele definitiv, nu cel, «de lapte». Am avut un şoc când mi-am văzut fetiţa cu dinţişorul spart. Serena e traumatizată şi nu vrea să se întoarcă la şcoală”, a povestit Laurette  pentru click.ro.

Laurette spune că a vrut să discute cu părinții băiatului care i-a lovit fata,  însă aceștia au tratat- o cu dispreț, ea fiind umilită.

,,Mi-au spus că suntem în realitate, nu la TVv. Nu şi-au cerut scuze şi nici nu au încercat să găsim o soluţie. Tatăl băiatului a vorbit cu asistență şcolii, să mergem la cabinetul medical al elevilor, să-i «lipească» dintele. N-am fost de acord cu intervenţia fără o consultaţie serioasă înainte. Am fost cu Serena la dentist şi după radiografie şi tratament, în patru ore i-a refăcut dintele. A fost o cheltuială de câteva sute de lei, dar nu banii contează, ci faptul că Serena nu va mai putea mânca normal. Nu mai poate muşcă dintr-un măr şi nici dintr-o pâine cu coajă”, a mai spus Laurette

Vedeta de culoare este indignată că personalul şcolii vrea “să muşamalizeze incidentul”, ea decizând să își transfere fata la altă școală, eventual una privată.

,,Am cerut să vedem împreună imaginile de pe camerele de supraveghere, să ne lămurim cine a fost de vină. Mi-au spus că pot da imaginile doar autorităţilor, aşa că voi vorbi cu avocatul meu şi voi depune o plângere la poliţie. Serena e paşnică şi merge constant la psiholog după divorţul meu”, a mai mărturisit Laurette.