Evenimentul Zilei > Sport > Dragomir, gata să revină în fotbal! „Nu merg pentru bani, ci pentru galeria asta minunată”
Dragomir, gata să revină în fotbal! „Nu merg pentru bani, ci pentru galeria asta minunată”

Dragomir, gata să revină în fotbal! „Nu merg pentru bani, ci pentru galeria asta minunată”

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, este tot mai aproape de a se întoarce în „Sportul Rege”.

Mitică Dragomir, în vârstă de 74 de ani, are mari șanse să devină noul președinte al Rapidului, echipă care tocmai a ratat promovarea pe prima scenă a fotbalului românesc.

În cadrul unei emisiuni, Dumitru Dragomir a confirmat ă se află în discuții cu formația din Giulești și a dezvăluit ce sacrificiu uriaș este dispus să facă dacă va ajunge în conducerea clubului alb-vișiniu.

„Există un sâmbure de adevăr, sunt discuții cu Rapid. Eu sunt același de atâția ani, fac sacrificii. Nu mă duc pentru bani la Rapid, ci pentru galeria asta minunată. M-au înjurat, dar am fost și aplaudat. Când am fost președinte mereu erau în cupele europene.

M-aș duce pentru primarul ăsta, care a făcut multe pentru Sectorul 1. (n.r. Dan Tudorache) Oricum, punând în balanță, este greu. Nepotul meu (n.r. Bogdan Dragomir) este la juniori și trebuie să-l sacrific pentru că lumea mă va înjura dacă eu voi fi conducător. M-am uitat la meciurile lor sezonul ăsta, chiar toate. Nu mă afectează nimic, sunt foarte puternic!”, a declarat Dumitru Dragomir pentru realitateasportiva.net.

Dumitru Dragomir, membru DDB!

Fostul șef al LPF s-a alăturat programului Doar Dinamo București (DDB).

„Nu e chiar foarte mare dezastrul la echipa din Ștefan cel Mare, dar se apropie…Mie îmi pare rău de Mihalcea, îmi pare rău de Dinamo, mi se rupe sufletul. Voiam să îi ajutăm și noi cu ceva acolo, dar dacă retrogradează…Voiam să dăm bani pentru proiectul suporterilor, dar fără să ne implicăm.

Voiam să stăm de vorbă cu cineva să ne spună ce înseamnă suma pentru o lojă la tribuna oficială și să o luăm pentru un an. E o sumă mai mare!

A fost ideea lui Bogdan (n.red. – fiul lui Dumitru Dragomir) și eu mai ascult. Nu știu ce sumă aș da pentru că eu sunt pensionar…Eu mi-aș dori să se salveze Dinamo de la retrogradare, e greu, dar nu sunt șanse mici fiindcă e Dinamo. Sunt pe linia de plutire dacă vor câștiga un meci”, a dezvăluit Dragomir la ProSport.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.