Dragomir: "Andorra e mai slabă decât Damila Măciuca!"

Dragomir: "Andorra e mai slabă decât Damila Măciuca!"

Dumitru Dragomir a dat de pământ cu Andorra, susţinând că e mai "subţire" decât formaţia din Liga a 2-a care face senzaţie prin numele "deosebit".

Dumitru Dragomir, şeful LPF, susţine că Andorra, echipa pe care România a învins-o aseară, pe "Naţional Arena", cu scorul de 4-0, este mai "subţire" decât cea mai "ciudată" echipă din România, Damila Măciuca.

"Andorra, dacă ar juca în România, ar fi fruntaşă în Liga a 3-a. După părerea mea, e cam la nivelul celor de la Damila Măciuca. De fapt, Damila Măciuca e mai bună decât Andorra, mai ales că s-a întărit Măciuca în pauza asta", a spus Dumitru Dragomir, imediat după joc, la GSP TV.

Dragomir n-a ezitat să taxeze prestaţia modestă a tricolorilor. "Ce am remarcat la acest joc? Gazonul, foarte bun. Lume destul de multă la un asemenea meci. Meci destul de anost, pentru că n-ai cum să joci bine cu o echipă aşa de slabă. V-am spus că, dacă jucam cu o echipă mai bună, şi echipa României juca mai bine. Aşa, nici nu poţi să te mobilizezi cu o asemenea echipă. A intrat Maxim şi a înviorat jocul. Cu Andorra trebuia să joace mai mult pe atac. Dar 4-0 e suficient. La mijlocul terenului trebuie un jucător care să facă diferenţa prin pase finale. Noi nu avem aşa ceva. A încercat Tănase, dar n-a reuşit. Nu mi-a plăcut că tribuna l-a sancţionat în felul în care l-a sancţionat. Nici nu poate să joace la presiunea care e pusă pe el. E prea mult", a continuat Dragomir.

Ne puteți urmări și pe Google News

Şeful LPF a fost foarte incoerent când a analizat atmosfera de pe stadion: "Asta nu e civilizaţie. Un jucător nu aşa se încurajează. Publicul a fost chiar frumos cu toate cele spuse pe stadion. A încurajat echipa naţională. La următorul joc le e şi frică să intre să joace".

Dragomir a recunoscut că FRF n-a ştiut să organizeze meciul şi a deschis porţile pentru cei care n-au mai găsit bilete. "I-a lăsat să intre gratis, au avut pregătit să lase 2.000 de oameni gratuit. A fost bine că au dat posibilitatea că au lăsat să intre şi oameni gratis. Cei care au intrat cu bilet n-au picat de proşti. De ce să fie luaţi de proşti. A fost paguba FRF-ului", a dezvăluit şeful LPF.

"Trei puncte în Turcia şi unul în Olanda ar fi senzaţionale. Obligatoriu este să-i batem pe turci, pentru că cu ei ne batem pentru locul doi. Ungaria nu intră în calcule", mai crede "Corleone".

Dragomir a criticat şi selecţia făcută de Piţurcă, făcând lobby pentru Mutu şi Sânmărtean. "Măi, fraţilor, Mutu e mai bun decât Grozav, aşa că lăsaţi-mă în pace! Sânmărtean e mai bun decât jumătate din mijlocul echipei naţionale. Ar mai fi unu, doi".