Maria Vasii, avocata lui Liviu Dragnea, este sigură că în urma analizării dosarului a constatat că un personaj politic important în fostul Guvern s-a autodenunțat.
Vasii anunță că jurnaliștii și opinia publică vor observa acest aspect când vor avea acces la dosar.

Acest lucru se întâmplă în momentul în care acesta este trimis în judecată, ceea ce înseamnă că în curând Dosarul Tel Drum va fi trimis de procurorii DNA către judecători.

”Am citit declarația din dosar a unui politician, fost membru în Guvern în care acesta cu fiecare cuvânt pe care îl spune, practic, se autodenunță și îl dezincriminează pe domnul Liviu Dragnea. Nu pot să îmi dau seama de ce procurorul de caz nu a luat în seamă acest autodenunț. Poate era prea interesat de o anumită persoană, persoana domnului Dragnea”, a declarat Maria Vasii, la Antena 3.

Maria Vasii susține că există în dosar documente care îl dezincriminează pe Liviu Dragnea, dar dă asigurări că le vom vedea cât de curând pe toate.

”Am primit pentru prima dată copii ale dosarelor (…) Le veți vedea și dumneavoastră, jurnaliștii, cât de curând.

Înscrisurile de la dosar înlătură orice vinovăție a domnului Dragnea. Veți constata, dumneavoastră, jurnaliștii, când veți studia acest dosar”, a mai spus Vasii.

 

Te-ar putea interesa și: