Avocata  Lisa Bloom spune că este puțin probabil ca Ghislaine Maxwell „dea nume” ale personalităţilor care au avut legături cu reţeaua de pedofilie a lui Jeffrey Epstein și că, mai degrabă, va încerca să închidă cât mai repede acest caz.

Reamintim că lui Ghislaine Maxwell i-a fost refuzată eliberarea pe cauțiune, iar acum trebuie să se confrunte cu un proces care va începe în iulie 2021 pentru patru acuzații de trafic de minore și două acuzații de sperjur. Iar până atunci… aşa-numita „madam” rămâne în arest.

Potrivit avocatei Lisa Bloom, orice acord pe care Maxwell l-ar putea obține ar avea ca rezultat aproape sigur o condamnare grea. Aşa că nu are nicun rost să dea nume pentru că oricum ar primi ani mulţi de puşcărie.


Poate vă interesează şi: Bomba din dosar! Proxeneta Ghislaine Maxwell ar avea un „soț secret”. Cine este bărbatul


Știu că mulți oameni cred că Ghislaine Maxwell urmează să „cânte ca un canar” și să denunţe persoanlităţi politice, oameni de afaceri, a mai spus Bloom.

„Cred că de la început a fost ținta principală, a fost arestată pentru propriile acțiuni dar şi pentru faptul că poate avea informații despre alții, dar nu cred că asta i-ar permite să aibă o sentinţă mai ușoară”, a adăugat ea.  Avocata spune că „nu este optimistă” cu privire la Maxwell, care este mutată regulat dintr-o celulă în alta pentru propria sa siguranță.

Opinia avocatei Lisa Lisa Bloom s-a schimbat faţă de ceea ce spunea la începutul lunii, când declara că avocații lui Maxwell ar putea încerca să o convingă să dezvăluie „nume important pentru reducerea pedepsei”.

După cum s-a scris în mass-media, Maxwell ar avea în posesia sa videoclipuri cu persoane importante care ar fi profitat de serviciile lui Epstein.

Proxenetul era cunoscut pentru acele petreceri grandioase unde participau vedete, personalităţi politice, oameni de afaceri… şi, se presupune că avea camere de supraveghere, deşi anchetatorii nu ar fi găsit nimic pe insula privaţă a lui  Epstein.

Cred că predarea videoclipurilor pe care Ghislaine le-ar deține, ar putea fi cardul ei spre eliberarea din închisoare dacă autoritățile sunt gata să facă o înţelegere”, a spus  recent unul dintre foștii prieteni ai lui Maxwell.