Evenimentul Zilei > Monden > Dorian Popa este internat în spital! A fost operat la o clinică privată. Cum se simte artistul
Dorian Popa este internat în spital! A fost operat la o clinică privată. Cum se simte artistul

Dorian Popa este internat în spital! A fost operat la o clinică privată. Cum se simte artistul

Celebrul vlogger Dorian Popa este internat la o instituție medicală din București. Vestea a fost anunțată chiar de vedetă, joi, 13 ianuarie, public, pe pagina sa de Instagram. Dorian Popa a vorbit și despre motivul pentru care se află în această situație, însă a păstrat o urmă de discreție în dezvăluirile sale. Fanii, însă, bănuiesc despre ce este vorba.

Dorian Popa a suferit joi, 13 ianuarie, o intervenție chirurgicală la o clinică medicală privată din Capitală. În momentul în care și-a anunțat comunitatea de pe Instagram că se află sub atenția medicilor pentru o perioadă, actorul a făcut publice și detalii despre salonul în care a fost internat.

Dorian Popa a ajuns pe mâna medicilor

Vedeta nu a oferit numele clinicii, însă cert este că are încredere în cadrele medicale care activează la aceasta. Zâmbetul și buna-dispoziție l-au dat de gol. „Ia, fiți atenți, facem turul camerei. Așa e când lucrezi cu medicul meu… cât de blană arată. Astăzi îmi îndeplinesc un vis, fraților.

Da, uitați-vă cum arată celulica mea. Altă viață! Bine tată, stai chill că nu am terminat. După cum spuneam, pașii importanți la mine în viață se pare că se fac în clinica asta.

Ce-ai măi, barosăneala aia mare. Exact cum îmi doream am primit și eu pijama de la spital, ultima oară am venit fără și m-am dus și mi-am luat. Era când m-am operat la nas”, a transmis Dorian Popa într-un clip publicat pe Instagram, înainte de a suferi intervenția chirurgicală cu pricina.

Ce intervenție chirurgicală a suferit vloggerul

Deși mulți fani așteptau cu sufetul la gură relatările vloggerului cu privire la starea sa de sănătate, Dorian Popa nu a oferit extrem de multe detalii. După ce a ieșit din operație, bărbatul a fost foarte discret. Tot ce se știe sigur este că vedeta s-a supus unei intervenții pe care și-a dorit-o de foarte mult timp.

Fanii suspectează, însă, că este vorba despre o nouă operație estetică întrucât la medicii de la clinica cu pricina Dorian Popa obișnuiește să apeleze atunci când dorește să realizeze anumite schimbări fizice.

Amintim că Dorian Popa a mai fost internat în vara anului trecut la spital, însă nu în urma propriei decizii. Vloggerul s-a confruntat atunci cu sângerări abundente, de neoprit.