Evenimentul Zilei > International > Donald și Melania Trump s-au SEPARAT: NU dorm şi NU mănâncă ÎMPREUNĂ
Donald și Melania Trump s-au SEPARAT: NU dorm şi NU mănâncă ÎMPREUNĂ

Donald și Melania Trump s-au SEPARAT: NU dorm şi NU mănâncă ÎMPREUNĂ

Potrivit Washington Post, prima doamnă și președintele nu dorm împreună şi petrec foarte puțin timp liber. Iar între Melania și Ivanka nu ar mai exista niciun fel de comunicare.

Ei trăiesc separat în casă: nu dorm și nu mănâncă împreună, și chiar timpul liber îl împart în aşa fel încât să nu se intersecteze. Pe scurt, sunt împreună numai în ocazii oficiale. Acesta este portretul pe care Washington Post îl face despre viața cuplului prezidențial american, Donald și Melania Trump.

Potrivit unor dezvăluiri făcute de persoane sub anonimat, președintele american și soția lui dorm în două aripi diferite ale Casei Albe: se trezește la ora 5.30, se uită la TV și pe tweet. Se ridică mai târziu din pat și se dedică fiului ei Barron. "Ei petrec foarte puțin timp împreună", spune un prieten al președintelui. Chiar și atunci când sunt în vacanță în Mar-a-Lago, preşedintele joacă golf sau se întâlnește cu alți politicieni, iar Melania se  reptrage departe de lumina reflectoarelor. Dar chiar și în Washington, oportunitățile de întâlnire nu sunt atât de frecvente, adesea cei doi mănâncă separat.

Diferită este versiunea purtătoarei de cuvânt a Melaniei, Stephanie Grisham, care subliniază modul în care "Melania se concentrează pe a fi mama, soție și prima doamnă. "Restul sunt vorbe", adaugă, doar pentru a reafirma că "familia petrece majoritatea serilor împreună".

Mai multe persoane angajate la Casa Albă confirmă sub anonimat că Melania a "ridicat un zid, de fapt" în cadrul Casei Albe. Tot  Washington Post  dezvăluie că între prima doamnă și Ivanka există tensiuni foarte mari. Dar şi aici, purtătorul de cuvânt al Melaniei neagă că ar exista vreo fricțiune între cele două femei importante din viaţa preşedintelui SUA.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: