Evenimentul Zilei > Actualitate > Doliu în familia celebrului medic antivaccinist Răzvan Constantinescu. Covid-ul i-a răpit pe cineva foarte drag
Doliu în familia celebrului medic antivaccinist Răzvan Constantinescu. Covid-ul i-a răpit pe cineva foarte drag

Doliu în familia celebrului medic antivaccinist Răzvan Constantinescu. Covid-ul i-a răpit pe cineva foarte drag

Cunoscut ca o voce fermă împotriva vaccinului, medicul ieșean Răzvan Constantinescu trece prin momente foarte grele. Mama sa a fost răpusă de Covid.

Mama medicului Constantinescu a murit, după ce s-a infectat cu noul coronavirus și a fost internată la terapie intensivă. După aproape zece zile de la infectare, mama medicului a decedat ca urmare a unei insuficiențe respiratorii acute.

Medicul Constantinescu a descris și cum s-a produs infectarea mamei sale, care trăia izolată undeva în ”creierul munților”. Constantinescu a scris un mesaj pe facebook în acest sens, în care arată că și persoanele vaccinate transmit virusul.

„O doamnă vaccinată a vizitat-o pe mama în creierul munților și i-a dat mizeria. De două săptămâni, suntem între viață și moarte. Conform prostăvănimii din presă, acea doamnă era ”imunizată” (!). Acum 10 zile, a murit gastroenterologul din Târgu Neamț, vaccinat full. Nu virusul prelucrat de derbedei, ci porcăria din flacon va distruge lumea”, a scris Răzvan Constantinescu.

O voce în lumea anti vacciniștilor

Constantinescu este medic primar în Medicina internă și Gastroenterologie la Institutul de Gastronterologie și Hepatologie din Iași. El este și o voce critică la adresa vaccinului anti Covid 19. Din acest motiv a și fost suspendat de la Universitatea de Medicină și Farmacie de la Iași.

Pe contul personal de facebook, medicul Constantinescu a explicat de ce nu vrea să se vaccineze și de ce nu are încredere în vaccin.

”Știință asta înseamnă: dezbatere, dubiu, argumente. Nu militărie arafatistă, nu propagandă a slujnicelor media, nu speculații cerceliste hilare, nu adevăr absolut, nu gloanțe în spatele protestatarilor! Poate că acest studiu este nerelevant, poate că celelalte sunt greșite. Totuși, un lucru îmi pare clar: nu pot lua în serios opiniile celor care cred că o mască de pânză poate stopa infectarea cu un virus transmis (și) prin aerosoli – ăla, clar, e un idiot”, a scris medicul.