Evenimentul Zilei > Monden > Doliu la Hollywood. Sharon Stone a suferit șocul vieții. Familia ei pare blestemată
Doliu la Hollywood. Sharon Stone a suferit șocul vieții. Familia ei pare blestemată

Doliu la Hollywood. Sharon Stone a suferit șocul vieții. Familia ei pare blestemată

Actrița americană Sharon Stone trece prin momente foarte grele după ce a fost informată că nepoțeul ei în vârstă de 11 luni a murit din cauza insuficienței multiple de organe.

Celebră pentru rolul din filmul Basic instinct (Instinct primar), actrița în vârstă de 63 de ani le-a transmis și fanilor ei vestea neagră. Într-o postare pe Instagram, cea care este și producătoare de film a dezvăluit că este devastată din cauza morții micuțului River William Stone.

Bebelușul fratelui divei de la Hollywood s-a zbătut câteva zile între viață și moarte, dar din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Decesul a fost constatat luni și vestea a căzut ca un trăsnet asupra familiei Stone.

Vizibil marcată, celebra actriţă a realizat un montaj video cu mai multe fotografii de-ale micuţului. În descriere, Sharon Stone a postat versurile melodiei „Lacrimile din rai”, pe care o cântă Eric Clapton.

Sharon Stone

Mesajul sfâșietor al mamei îndoliate

”Dumnezeu avea nevoie de River în rai. Nu pot spune mai mult decât că aveam nevoie de el aici, pe Pământ. Inima mea este sfâșiată într-un milion de bucăţi. Zilele mele nu vor mai fi niciodată aceleaşi şi habar nu am cum ar trebui să îmi trăiesc viaţa fără cel mai dulce băiat.

Sunt zdrobită. River William Stone, ai fost iubit peste măsură. Te voi iubi pentru totdeauna, băieţelul meu dulce”, a fost mesajul scris pe Facebook de mama bebelușului.

Sharon Stone știe foarte bine ce înseamnă să ai și să crești un copil având în vedere că are trei băieți: Roan, (21 de ani), Laird, (16 ani), și Quinn (15 ani). Despre ei, actrița a dezvăluit că i-a crescut singură și a recunoscut că nu i-a fost deloc ușor din cauza faptului că a fost nevoie de multă ”muncă, timp, ani și efort”.

”Azi, nepotul și finul meu, River Stone, a fost găsit în pătuțul lui cu insuficiență totală de organe. Vă rog să vă rugați pentru el. Avem nevoie de un miracol”, a scris Sharon Stone în dreptul unei imagini în care apare micuțul River conectat la aparate, conform pagesix.com.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: