Evenimentul Zilei > Monden > Secretele lui Sharon Stone la 63 de ani. Cum merge relația cu un bărbat mai tânăr cu aproape 40 de ani
Secretele lui Sharon Stone la 63 de ani. Cum merge relația cu un bărbat mai tânăr cu aproape 40 de ani

Secretele lui Sharon Stone la 63 de ani. Cum merge relația cu un bărbat mai tânăr cu aproape 40 de ani

Actrița Sharon Stone a vorbit despre secretele frumuseții sale, care se pare că funcționează întrucât reușește să-l țină aproape pe iubitul ei, rapperul RMR, un tânăr în vârstă de 25 de ani. Cei doi au fost văzuți împreună în diverse localuri cu mai multe ocazii, luând cina sau dansând pe ritmuri de hip-hop.

Actrița Sharon Stone este în vârstă de 63 de ani și se pare că reușește să-l țină aproape pe iubitul ei în vârstă de 25 de ani. Look-ul nu îi trădează deloc vârsta. Tunsoarea scurtă, rebelă, îndrăzneață a vedetei, care, de altfel, este specifică personalității sale active, cu siguranță o ajută să întinerească!

Secretele frumuseții actriței Sharon Stone

„Îmi tund singură părul de câțiva ani. Folosesc un șampon hidratant și un conditioner care îi dă părului un aspect bogat. Când călătoresc iau întotdeauna cu mine un fixativ care permite perierea părului – Zero Gravity de la Sebastian Professional”, a mărturisit actrița într-un interviu.

Actrița și iubitul ei, rapper-ul RMR, un tânăr de 25 de ani, trăiesc o adevărată poveste de dragoste, iar bărbatul pare să fie îndrăgostit până peste cap de vedetă.

Cum l-a cucerit actrița pe rapper-ul RMR. Se menține mereu în formă

„Cu siguranță va avea o vară fierbinte. Stăteau împreună cu artistul lui Drake, PND și se sărutau și flirtau în timp ce sticlele de alcool curgeau. Dansau hip-hop, Chris Brown era și el acolo”, a declarat o sursă pentru presa internațională, potrivit retetesivedete.ro.

Sharon Stone reușește să se mențină mereu în formă. Stilul său de viață este unul foarte sănătos, respectat cu sfințenie, potrivit relatărilor vedetei, deoarece doar astfel poate să-și mențină frumusețea. Sharon Stone nu consumă cafea și este foarte sportivă.

“Nu mânânc alimente procesate. Nu beau cafea, iar alcoolul și sucurile sunt și ele o raritate. Ocazional îmi îndulcesc ceaiul cu zahăr. Sufăr de boala celiacă și nu pot consuma alimente care conțin gluten. În afară de asta, dieta mea este cea a unei persoane obișnuite – mănânc tot ce îmi doresc,” a spus Sharon Stone. Cu toate acestea, vedeta a fost surprinsă în repetate rânduri consumând alcool.

Rutina de dimineață a actriței se rezumă la spălatul pe față și pe dinți. „Apoi aplic o cremă hidratantă și un produs cu protecție solară. Când călătoresc cu avionul folosesc o mască pentru ochi și un amestec de uleiuri esențiale”, a transmis vedeta.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: