Aa cum arată Mirror Online, un fan englez a murit, iar altul a fost rănit înainte de partida de fotbal Bulgaria – Anglia. Este unul dintre cele mai aşteptate meciuri de luni seara, din preliminariile Campionatului European de fotbal.
Din păcate, partida de la Sofia a fost prefaţată de incidente sângeroase în urma cărora un fan englez a murit, iar altul a fost grav rănit, transmite Observator.tv.

Fanul a fost găsit, iniţial, într-o stare confuză, în centrul oraşului, iar autorităţile locale au decis transportarea lui la spital.

Pe drumul spre spital, însă, fanul a devenit agresiv cu echipajul de pe ambulanţă, astfel că s-a decis transportarea lui la o secţie de poliţie.

Pe drumul către secţia de poliţie, bărbatul şi-a pierdut viaţa.

Însuşi ministrul de Interne al Bulgariei a anunţat că va conduce o anchetă pentru a stabili cu exactitate motivul care a dus la producerea decesului şi cine se face vinovat.

Un alt suporter englez a suferit o fractură a braţului, după ce a fost prins într-o ambuscadă de mai mulţi suporteri bulgari.

Peste 3.400 de fani englezi au luat cu asalt Sofia, încă de duminică seara, şi au făcut o noapte albă în centrul oraşului graţie cantităţilor uriaşe de bere consumată.

Anglia este lider în Grupa A de calificare la Euro, dar eşecul suferit vineri, în Cehia, 1-2, face ca englezii să aibă mare nevoie de victorie la Sofia, pentru a nu-şi compromite şansele de accedere la turneul final.
Bulgaria este ultima în grupă, cu trei egaluri şi trei înfrângeri la activ, şi are şanse minime să mai ajungă la baraj.

Te-ar putea interesa și: