Evenimentul Zilei > Actualitate > Doliu în lumea artistică! Sinucidere sau accident? A murit la doar 35 de ani. Vestea fulgerătoare
Doliu în lumea artistică! Sinucidere sau accident? A murit la doar 35 de ani. Vestea fulgerătoare

Doliu în lumea artistică! Sinucidere sau accident? A murit la doar 35 de ani. Vestea fulgerătoare

Vestea morții cântăreței care a înregistrat vocea personajului Anna în versiunea dublată în japoneză a faimosului film „Frozen” a șocat fanii materialului de animație. Artista a fost găsită sâmbătă, 18 decembrie, pe balconul din fața unei camere de la etajul 14, după ce și-ar fi dat drumul în gol de la ultimul etaj al hotelului în care era cazată.

Cântăreața Sayaka Kanda a murit. Organele de poliție au transmis că, potrivit primelor informații, ar fi vorba despre o tentativă de suicid. Autoritățile au în calcul însă, și probabilitatea ca aceasta să fi căzut din greșeala de la fereastra camerei hotelului în care era cazată.

Cântăreața Sayaka Kanda a murit: sinucidere sau accident?

Actrița Sayaka Kanda, în vârstă de 35 de ani, a fost găsită pe balconul unei camere de la etajul 14 al unui hotel din Sapporo, Japonia.

Autoritățile au ajuns la locul cu pricina în jurul 13.00, potrivit Fuji TV, și a fost transportată de urgență la spital, unde a murit în jurul orei locale 21:40.

Se pare că aceasta a căzut sau a sărit de la fereastra camerei sale, de la ultimul etaj al hotelului cu 22 de etaje din Chuo Ward.

Artista a înregistrat vocea Annei pentru animația „Frozen” 

Era singurul copil al actorului Masaki Kanda și al cântăreței pop Seiko Matsuda. Kanda și-a făcut debutul ca și cântăreață în 2001. În anul 2014, ea a asigurat și vocea personajului Anna în versiunea dublată în japoneză a filmului de animație de succes „Frozen”.

Kanda s-a căsătorit cu actorul Mitsu Murata în anul 2017, dar au divorțat doi ani mai târziu. Ea a fost în Sapporo, apărând în rolul Eliza Doolittle în musicalul de teatru „My Fair Lady” și a participat la repetiția de vineri, dar nu a apărut la spectacolul de sâmbătă la prânz.

Când au descoperit că nu vine la spectacol, organizatorii acestuia au înlocuit-o cu o altă artistă, Manato Asaka. Ulterior, îngrijorați pentru că nu i-au dat de urmă cântăreței Sayaka Kanda, aceștia au alertat autoritățile. Organele competente au percheziționat locuințele din teritoriu și au descoperit trupul acesteia la hotelul din Sapporo, Japonia.