Evenimentul Zilei > Politica > Doliu în familia lui Dacian Cioloș
Doliu în familia lui Dacian Cioloș

Doliu în familia lui Dacian Cioloș

Doliu în familia liderul PLUS Dacian Cioloș. Bunicul său a încetat, luni, din viață, într-o clinică medicală din Zalău, la vârsta de 94 de ani.

Dacian Cioloș împreună cu soția au plecat deja la Zalău unde vor participa la slujba de înmormântare.

Între cei doi a existat întodeana  o relație foarte strânsă. Dumitru Brânduş, bunicul lui Dacian Cioloș își amintea zilnic de clipele petrecute alături de nepotul său. După ce băiatul i-a plecat departe bunicul liderului PLUS își alina dorul privind fotografiile puse la loc de cinste, lângă icoane.
La rândul său, Dacian Cioloș era foarte mândru de bunicul său de la care susținea că a prins drag de agricultură. În plus, fostul premier a postat în repetate rânduri mesaje alături de bunicul său chiar din curtea acestuia. Politicianul și soția sa au plecat deja spre Zalău unde vor lua parte la slujba de înmormântare.

Dacian Cioloş s-a născut la Zalău. Politicianul și-a petrecut cea mai mare parte din copilărie în satul Pericei, judeţul Sălaj, în casa bunicului său, a scris fanatik.ro.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.