Evenimentul Zilei > Actualitate > Doi tineri și iubitele lor, snopiți în bătaie cu bâte de un viceprimar și gașca sa. VIDEO
Doi tineri și iubitele lor, snopiți în bătaie cu bâte de un viceprimar și gașca sa. VIDEO

Doi tineri și iubitele lor, snopiți în bătaie cu bâte de un viceprimar și gașca sa. VIDEO

Caz revoltător în ziua de Crăciun. Viceprimarul Ioan Avram din Arieșeni a snopit în bătaie mai mulți tineri care îndrăznit să se plimbe pe o proprietate privată... Nesemnalizată.

Miercuri, 25 decembrie, în prima zi de Crăciun, doi tineri împreună cu iubitele lor au ieșit la plimbare cu ATV-ul prin comuna Arieșeni, județul Alba. La un moment dat, au ajuns pe un teren unde au fost rapid întâmpinați de viceprimarul comunei, Ioan Avram, fratele său și alți indivizi, informează Alba24.

Viceprimarul Ioan Avram nu i-a întâmpinat pe tineri cu covrigi și aplauze, ci cu bâte. Potrivit sursei citate, fără să stea prea mult la discuții, edilul local și oamenii săi i-au luat luat la bătaie pe tineri, inclusiv pe fete, iar de furia acestora nu au scăpat nici ATV-urile, care au fost lovite și răsturnate.

Doi dintre tinerii agresați au ajuns la spital, iar toate părțile vătămate au depus plângere penală pentru lovire, amenințare și lipsire de libertate, aflată în lucru la IPJ Alba. La rândul său, primarul a depus plângere pentru încălcarea proprietății private, iar firma de ATV-uri, pentru distrugere.

Parțial, incidentul a fost filmat și postat pe Instagram, unde tinerii au povestit cum a decurs întâmplarea.

„Nu vorbim aici despre oameni, vorbim despre viceprimarul Arieşeniului, cel ce stă în maşină şi îmi calcă telefonul atunci când coboară să îl lovească pe fratele meu, după ce fratele lui mi-a dat în cap pentru ca am avut tupeul de a scoate telefonul şi filma cum dânsul sparge ATV-urile. Blonduţul din imagine este una din încă 5 persoane apărute în, altercaţie fiind la fel de revoltat şi pregătit să atace”, a scris tânărul într-unul dintre mesajele ataşate filmărilor.

„Ţin să menţionez atât sechestrare, ameninţare cu moartea, lovituri multiple la cap având scris pe foaie, eu personal, (fractură parietală în urma atacului) tentativă de omor (6-7 oameni năvală peste fratele meu, lovindu-l puternic în zona capului, cervical + tâmple, (desigur viceprimarul nu lipsea cu picioarele şi pumnii) şi cel mai important, tentativă de viol, pentru că alt motiv de a leşina iubiţii unor fete şi a începe să le tragi de geci, spunându-le că nu pleacă nicăieri şi ameninţându-le cu moartea nu văd logic, te poţi crede cine vrei, dar nu uita că eşti un om!”, a completat tânărul.

VIDEO – Viceprimarul Ioan Avram, violent cu un grup de tineri

 

View this post on Instagram

 

Nu vorbim aici despre oameni , vorbim despre viceprimarul arieseniului ,cel ce sta in mașina și îmi calca telefonul atunci când coboară sa îl lovească pe fratele meu după ce fratele lui mi -a dat in cap pentru ca am avut tupeul de a scoate telefonul și filma cum dansul sparge Atv urile ,blonduțul din imagine este una din încă 5 persoane apărute in altercație fiind la fel de revoltat și pregătit sa atace. Tin sa enționez atât ,sechestrare ,Amenințare cu moartea ,lovituri multiple la cap având scris pe foaie eu personal(fractura parietala in urma atacului ) tentativa de omor (6-7 oameni navala peste fratele meu lovindu-l puternic in Zona capului, cervical +tâmple desigur viceprimarul nu lispsea cu picioarele și pumnii ) și cel mai important ,motivul fiind tentativa de viol ,pentru ca alt motiv de a leșina iubiți unor fete și a începe sa le tragi de geci spunându-le ca nu pleacă nicăieri și amenințându-le cu moartea nu văd logic , te poți crede cine vrei dar nu uita ca ești un om !

A post shared by Pustea Emanuel (@emipustea) on

Cazul lui Ioan Avram amintește de cel al lui Mircea Minea – primarul Chiajnei, care în pragul sărbătorilor, a luat la bătaie un consilier PNL împreună cu interlopii.