Doi liberali îşi fac campanie de tip Big Brother

Doi liberali îşi fac campanie de tip Big Brother

Un cuplu de tineri liberali, Bogdan Petre şi Roxana Ioniţă, candidaţi pentru un mandat de deputaţi din partea PNL, îşi dezvăluie viaţa personală live pe blogul de campanie.

"Noi suntem candidaţii liberali care vor participa la aceste alegeri în două din colegiile electorale din sectorul 3, unde şi locuim; Roxana Ioniţă în colegiul 10 şi Bogdan Petre în colegiul 11. Suntem un cuplu de tineri cu o pasiune comună pentru politică şi amândoi ne dorim să profesăm în acest domeniu", îşi primesc cei doi candidaţi vizitatorii pe blogul lor.

Necunoscuţi publicului, Bogdan şi Roxana au lansat un video blog de campanie prin care alegătorii din sectorul 3 pot vedea live din căminul conjugal imagini din viaţa de zi cu zi.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Oricât de mult ar merita să intre în Parlament, oricât de multe calităţi umane şi profesionale ar avea în plus faţă de vechea gardă de politicieni, un candidat necunoscut la aceste alegeri uninominale, care nu are şansa să se afirme public, prin intermediul mass-media, are şanse aproape zero să ajungă în Parlament, mai ales în Bucureşti. E greu de crezut că bucureştenii vor vota candidaţi necunoscuţi, despre care vor afla informaţii doar din materialele electorale distribuite de aceţtia în campania electorală, sau dacă vor apuca să dea  mâna cu aceşti candidaţi necunoscuţi, cu prilejul acţiunilor door-to-door", au explicat cei doi motivul pentru care au ales să îşi plaseze o cameră de filmat în biroul casei lor.

Cei doi tineri, actual consilieri parlamentari, promit vizitatorilor blogului o cunoaştere "mai în detaliu", în "ipostaze autentice", a vieţii lor de fiecare zi. Şi nu doar atât. Eu au pregătit şi un program electoral pentru Bucureşti.