Evenimentul Zilei > Justitie > DNA: Laura Kovesi nu a predat și nu predă la SNSPA
DNA: Laura Kovesi nu a predat și nu predă la SNSPA

DNA: Laura Kovesi nu a predat și nu predă la SNSPA

Dezmințirea vine după ce o publicație electronică a arătat că, începând din acest an, șefa DNA va ține un curs de „Drepturile fundamentale la transparență și bună administrare - instrumente și mecanisme de garantare” în cadrul Masterului de Integritate Publică și Politici Anticorupție, de la Facultatea de Administrație Publică a SNSPA.

Potrivit unui comunicat al DNA, „cu referire la informația vehiculată în mass media, potrivit căreia, Laura Codruța Kövesi, procuror șef al DNA, ar fi cadru didactic invitat al Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA), din acest an universitar, Biroul de Informare și Relații Publice este abilitat să facă următoarea precizare:
Doamna Laura Codruța Kövesi nu este și nu a fost vreodată cadru didactic invitat ori cu normă întreagă sau parțială la SNSPA, nu a predat niciun curs și nu ținut nicio prezentare/prelegere la acea instituție. Prin urmare, domnia sa nu a încasat nici un fel de drepturi bănești de la acea instituție”, se arată în comunicatul DNA.

Informație falsă

„În materialul vehiculat în mass media se precizează că domnia sa ține un curs de „Drepturile fundamentale la transparență și bună administrare – instrumente și mecanisme de garantare” în cadrul Masterului de Integritate Publică și Politici Anticorupție, de la Facultatea de Administrație Publică a SNSPA.
În urma unei sumare verificări a paginii de internet a Facultății de Administrație Publică (www.administratiepublica.eu) a rezultat că respectiva informație, total falsă, figura într-adevăr, pe pagina de Internet la instituției, până în dimineața zilei de 20 ianuarie 2016, când a fost retrasă de pe pagină. Solicităm instituțiilor mass media care au transmis informația respectivă ca, în virtutea unei corecte informări a publicului, să publice această precizare”, se mai arată în comunicatul DNA.

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: