Printr-un rechizitoriu verificat de adjunctul sefului Sectiei I a DNA Danut Volintiru, în dosarul Anei Maria Pătru, în loc să existe înregistrări care să probeze pretinsul trafic de influență, există de fapt 101 înregistrări cu discuții purtate între doi șoferi de tir, sau discuții purtate de cei doi camionagii cu soțiile lor.

Citește și BOMBA din dosarul Anei Maria Pătru! Interceptările procurorului Onea sunt, de fapt, discuții ÎNTRE CAMIONAGII

În cadrul unei intervenții telefonice la postul România TV, Dan Andronic, jurnalistul EvZ, a dezvăluit abuzurile la care a fost supus de către DNA.

„Din păcate eu știu cum funcționează lucrurile astea. Și eu am avut puse în dosar fotografii cu copilul. Un talmeș balmeș. I-am trimis o solicitare lui Kovesi pentru a scoate pozele acelea din dosar. În 24 de ore am primit răspuns că îmi respinge cererea. Lucrurile acestea sunt golănii prin care impresionezi instanța. Lucrurile astea reprezentau o banalitate. Ma ales când vorbim de unitățile de elită de la Ploiești Brașov și București. Legile sunt prost făcute și dau posibilitatea unora să facă abuzuri. Uitați-vă la rezistența care se opune. Lucrurile acestea sunt descoperite, iar oamenii încep să le vadă. Este foarte greu să știi exact greutatea lor și cum îți schimbă viața. Din păcate, trăim într-o societate în  care, lucrurile astea dacă nu se întâmplă, nu sunt luate în considerare”, a declarat Dan Andronic.

 

Te-ar putea interesa și: