Evenimentul Zilei > Actualitate > DJ Robert Sanchez mixează la Liberty Parade
DJ Robert Sanchez mixează la Liberty Parade

DJ Robert Sanchez mixează la Liberty Parade

Liberty Parade, cel mai mare eveniment dance al anului va avea loc la sfâşitul acestei săptămâni, pe 28 iulie, pe plaja dintre staţiunile Venus şi Saturn. Invitat special la ediţia din acest an este DJ-ul american Robert Sanchez.

Supranumit „Dj-ul DJ-ilor” şi „Producătorul producătorilor”, Sanchez doreşte ca muzica sa să îi elibereze fizic şi mental pe cei care o ascultă.

Fiecare dintre DJ-ii Radio 21 a pregătit o surpriză participanţilor la Liberty Parade, câte un super mix de maximum 30 de secunde, un preview muzical pentru seturile de pe camioane şi de pe Liberty Parade Arena.

Liberty Parade este cel mai mare eveniment dance din România şi are loc pe 28 iulie, pe plaja dintre Venus şi Saturn. Djii Radio 21 – DJ Optick, DJ Andi, Liviu Hodor, Vali Bărbulescu, Adrian Eftimie, Vika Jigulina, Raoul Russu,Christian Green, DJ Allen şi DJ Kruger – alături de invitatul special Roger Sanchez vor ţine în mişcare caravana Liberty Parade, pe ritmuri dance, pe plaja dintre Venus şi Saturn. <object height=”480″ width=”640″><param name=”movie” value=”http://www.youtube.com/v/A3f2ZnYzeiA?version=3&hl=en_US” /><param name=”allowFullScreen” value=”true” /><param name=”allowscriptaccess” value=”always” /><embed src=”http://www.youtube.com/v/A3f2ZnYzeiA?version=3&hl=en_US” type=”application/x-shockwave-flash” allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” height=”480″ width=”640″></embed></object>

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.