Dinu i-a desfiinţat pe dinamovişti: "Ziariştii, actorii sau cântăreţii fug mai repede!"

Dinu i-a desfiinţat pe dinamovişti: "Ziariştii, actorii sau cântăreţii fug mai repede!"

"Procurorul" a "turbat" după meciul Ceahlăul - Dinamo, scor 0-0. Dinu spune că la Piatra-Neamţ nu s-a jucat fotbal.

Cornel Dinu, administratorul-delegat de la FC Dinamo, nu i-a menajat deloc pe elevii lui Dario Bonetti după prestaţia penibilă de la Piatra-Neamţ, unde au făcut 0-0 cu codaşa Ceahlăul.

"O partidă dezamăgitoare din toate punctele de vedere. De multe ori, astfel de meciuri contrazic fotbalul. Astăzi au jucat 22 de jucători împreună. Ţucudean juca cu Monroy, Mohamed juca cu Alvarez şi tot aşa. Dacă ăsta a fost un meci de fotbal, înseamnă că eu nu am practicat niciodată fotbalul!", a răbufnit Dinu, la Digi Sport.

"Ziariştii, actorii sau cântăreţii care joacă fotbal fug mai repede decât unii dintre cei care au fost astăzi pe teren", a adăugat "Procurorul".

Ne puteți urmări și pe Google News

Cornel Dinu nu a ezitat să dea de pământ şi cu antrenorul italian Dario Bonetti şi susţine că Dinamo n-are şanse contra Stelei cu un astfel de joc. "Dinamo a fost mai puţin angajată în partida cu Rapid decât acum, nu există scuze. La Dinamo nu există aceeaşi formulă de joc de la un meci la altul. 4-3-3 nu este un sistem care ar trebui folosit la Dinamo. Nu avem jucători de viteză. Se joacă mult sub valoarea lotului. Nu putem să ne întinerim cu Issa Ba şi cu Alvarez. Dinamo nu are un antrenor care să aibă calităţile unuia format la o şcoală de antrenori din Italia. La cum văd că a jucat Steaua până acum, este mult mai prezentă în joc, doar o surpriză poate să îi aducă un rezultat pozitiv lui Dinamo", a încheiat Dinu.