Evenimentul Zilei > Actualitate > DIN CULISE. Cu cine se distrează VOCEA ROMÂNIEI. Teodora Buciu, surprinsă la petrecere cu CEL MAI MARE RIVAL
DIN CULISE. Cu cine se distrează VOCEA ROMÂNIEI. Teodora Buciu, surprinsă la petrecere cu CEL MAI MARE RIVAL

DIN CULISE. Cu cine se distrează VOCEA ROMÂNIEI. Teodora Buciu, surprinsă la petrecere cu CEL MAI MARE RIVAL

Replicile tăioase ale antrenorilor de la Vocea României au atins cote maxime în finala show-ului de la ProTV. Dincolo de scenă însă, lucrurile stau cu totul altfel

Dintre antrenorii "învinşi" de la Vocea României, doar Marius Moga a felicitat-o pe Teodora Buciu, eleva lui Tudor Chirilă ce a câştigat show-ul de talente. Rivalităţile nu i-au afectat şi pe finalişti, iar Mihai Mărgineanu a dezvăluit pe Facebook ce bine se înţeleg Teodora şi cel de-al doilea clasat, Alex Muşat.

"Alex Musat alaturi de VOCEAAA ROMANIEI, Teodora Buciu ! Pe fundal se vede un pic din "Dorel" din LasFierbinti concentrat la discutia in curs.

Poza este facuta de marele "reclamagiu", Bogdanel (Bogdan Naumovici)SUR.
Tatal inculpatei era de fata ! Mama inculpatei plecase deja acasa cu bass-istul de renume international, KIBA, pe care l-a lasat la un taxi .
Tudor Chirila era pe drum .
Frate-miu n-a ajuns !
Eu m-am trezit din somn acu' si ma gandesc la spectacolul superb pe care o sa-l fac cu Ovidiu Niculescu despre limba noastra ca o comoara.
Bobo (Bobonete) a facut cea mai tare gluma de anu' asta : eu si Vioara (Cristi Horia) cantam la chitara si vioara valsul no 2 a lui Sostakovich si el a zis un pic "afectat" : "- Margi, canta ceva mai frumos, te rog io !" .
Michele si Nicu Dumitrescu au baut si apa de la flori si au mancat toate prajiturile facute de Rinetta.
Costi Dita si Adrian Vancica au fiert tot vinul in cel mai perfect mod cu putinta", a povestit, ieri, Mihai Mărgineanu.