Evenimentul Zilei > Politica > Diana Şoşoacă va cere SRI date publice cu privire la telefoanele date de Raed Arafat
Diana Şoşoacă va cere SRI date publice cu privire la telefoanele date de Raed Arafat

Diana Şoşoacă va cere SRI date publice cu privire la telefoanele date de Raed Arafat

Diana Şoşoacă va cere SRI date publice cu privire la telefoanele date de Raed Arafat. Senatoarea a declarat că va contesta amenda şi spune că va câştiga deoarece a mai cîştigat cu o altă amendă pe care a primit-o.
Diana Şoşoacă va cere SRI date publice cu privire la telefoanele date de Raed Arafat. Senatoarea a anuţat că după ce a fost amendată va apela la SRI. Vrea să ceară datele publice privind telefoane date de Arafat în acea seară.
„Voi cere SRI să ofere datele publice privind telefoanele date de Raed Arafat în acea seară. Legislaţia în baza căreia am fost amendată este ilegală. Şi mă voi adresa în justiţie şi voi câştiga. Am mai făcut asta cu o amendă şi am câştigat. Ordinul este ilegal”, a declarat Şoşoacă.

Diana Şoşoacă va cere SRI date publice cu privire la telefoanele date de Raed Arafat

Diana Şoşoacă este de părere că ar fi ilegală organizarea petrecerilor în spaţiul privat. Iar  statul nu pârghii legale pentru sancţionarea acestor evenimente.

Reamintim că senatoarea s-a trezit cu o anchetă după ce a făcut o petrecere săptămâna trecută, într-un restaurant. Din imaginile postate chiar de ea pe social media se poate vedea că nimeni nu respectă regulile.

Diana Şoşoacă a vorbit despre poliţişti şi posibilitatea de a intra în locuinţa unei persoane

Diana Şoşoacă a mai spus: că ar fi ilegală pătrunderea poliţistului fără acordul expres al proprietarului locuinţei în casa locuinţa acestuia, dar că oamenii nu cunosc bine legea şi drepturile şi obligaţiile pe care le are poliţistul. Şi din acest motiv multe persoane au acceptat foarte uşor intrarea agenţilor în locuinţele lor.

Mai mult, senatoarea subliniază faptul că refuzul permiterii agenţilor  să intre în locuinţe nu îi scuteşte pe proprietari de amendă.

Diana Şoşoacă: „Poporul român dintotdeauna a petrecut. Când cânţi, nu poţi purta mască. Într-un restaurant, oamenii când mănâncă, nu poartă mască. Când cânti, nu poţi să porţi mască, pentru că nu poţi să inhalezi aer. Doi la mână, masca este neconstituţională, la fel şi starea de alertă. Într-un scenariu verde, viaţa revine la normal”, a mai spus senatoarea.

Şi continuă: „Faptul că Raed Arafat distruge România pas cu pas, împreună cu domnul preşedinte Iohannis, care nu mai reprezintă decât o mână de infractori, care fac bani pe măşti şi pe aparate de PCR, pentru că, această stare de alertă este creată strict pentru bani, iar eu am formulat plângere penală, împreună cu partidul Neamul Românesc, doi avocaţi şi cu soţul meu, împotriva tuturor celor care au câştigat imens de pe urma aşa-zisei pandemii”, a concluzionat senatoarea Diana Şoşoacă în direct la RTV.