Și-a dat demisia din Armată. E in custodia poliției   

Individul ar fi fost colaborant, ceea ce a dus la liniștirea spiritelor, evitându-se astfel, în ultima clipă, o reacție agresivă din partea părinților care abia își puteau stăpâni nervii. Au sunat la 112 și l-au păzit. „Între timp am purtat discuții cu el.

A spus că e cadru militar, că are 38 de ani, că nu este căsătorit și și-a cerut scuze. Sosiți la fața locului, jandarmii au spus, inițial, că în afară de o amendă, nu au ce să facă, fapt ce provocat revolta părinților. Jandarmii au chemat poliția. ”L-au luat la Secția 1, am fost și noi cu toții. Ieri au fost audiate fetele în prezența avocatului și a celor de la DGASPC, a procurorilor”.

La scurt timp, suspectul a demisionat din Armată, iar Parchetul Militar, care trebuia să preia cercetările, și-a declinat, joi dimineață, competența, Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța. „Bărbatul a fost preluat în custodie de către polițiști.

El a fost audiat de către procurorii civili care, în urmă cu puțin timp, au dispus reținerea lui pentru 24 de ore, urmând ca, vineri, să fie deferit instanței, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile”, informează IPJ Constanța. Având în vedere că este vorba de minori, „anchetatorii au fost foarte cooperanți”, au venit ei la hotel pentru a vorbi cu fetițele.

Tatăl micuțelor susține că, fiind copii, ele au realizat pericolul prin care au trecut abia în urma reacțiilor pe care părinții și rudele adulte le-au avut. „Pretenția mea e de a se lua măsurile legale, pentru ca toți copiii, care ar putea deveni victime ale unor asemenea indivizi, să fie protejați. Nu am vreo pretenție de a câștiga bani de pe urmele unui nenorocit. Nu vreau să mai fiu pus în situația ca fiicele mele, sau alte fetițe, să treacă prin asemenea experiență traumatizantă”, a încheiat tatăl minorelor.

(Sursa Foto-G.M)

PAGINA ANTERIOARA