Evenimentul ZileiSocialDezvăluiri despre cea mai puternică femeie din România. Cum a ajuns șefa unei mari televiziuni?

Dezvăluiri despre cea mai puternică femeie din România. Cum a ajuns șefa unei mari televiziuni?

Dezvăluiri despre cea mai puternică femeie din România. Cum a ajuns șefa unei mari televiziuni?
Se zvonește că ar fi cea mai puternică femeie din România, fiind poziționată pe primele poziții în majoritatea topurilor relevante. Cum a ajuns să preia o întreagă televiziune?

Camelia Voiculescu este fiica celebrului Dan Voiculescu și din 2006, președinte al trustului Intact, cel mai puternic trust media cu capital 100% autohton. 

Revista Capital a lansat miercuri 23 mai, Top 100 Femei de Succes, iar printre premiante s-a aflat și cea care a reușit să supraviețuiască și să dezvolte imperiul lăsat de tatăl său în administrare, în condiții deloc ușoare.

Camelia Voiculescu se află pe locul 7 în Top 100 femei de succes din România, conform indicatorilor analizați de Capital și a fost desemnată cea mai puternică femeie din industria mass-media.

Camelia Voiculescu a fost declarată cea mai puternică femeie din mass-media la gala premiilor revistei Capital, care a premiat in acest an femeile de succes din ţara noastră. Printre romancele premiate pentru cariere de excepţie în diferite domenii s-au numărat şi Simona Halep, Maia Morgenstern, Monica Pop şi Alessandra Stoicescu.

„Nu îi place să fie în lumina reflectoarelor, stabilește obiective ambițioase, are o energie molipsitoare în le îndeplini și, nu în ultimul rând, este curioasă și plăcută în relațiile cu alții. Are doi copii pe care îi iubește necondiționat și care știu că pot să ii spună tot ce gândesc pentru că primesc libertate, sprijin și repere astfel încât să fie mereu pe drumul cel bun”, scrie sursa citată.


Accesează: