Evenimentul ZileiSocialDezvăluiri explozive făcute de Cozmin Gușă la Denise Rifai. Momente emoționante

Dezvăluiri explozive făcute de Cozmin Gușă la Denise Rifai. Momente emoționante

Dezvăluiri explozive făcute de Cozmin Gușă la Denise Rifai. Momente emoționante
Emisiunea Denisei Rifai, ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanad D a fost transmisă marți seară. Consultantul politic și președintele Federației Române de Judo, Cosmin Gușă, a fost invitatul care a făcut dezvăluiri extraordinare.

Denise Rifai apus întrebări în stilu-i caracteristic uneia dintre cele mai interesante personalități ale României actuale. “Cine v-a eliminat din PSD?”, “V-ați răzbunat pe Adrian Năstase?”, “Ați șantajat politicieni cu dosare sexuale?”, “Sunteți Iuda în politică?”, “Când ați mințit ultima dată?”, sunt doar câteva dintre întrebările la care a răspuns Cozmin Gușă.

Tatăl lui Cosmin Gușă avea un talent deosebit la cântarea romanțelor

Cozmin Gușă are 50 de ani, este căsătorit și are doi copii. El este la al doilea mandat de președinte al Federației Române de Judo și coacționar la Realitatea TV.

Despre regretatul său tată, Cosmin Gușă a spus:

“Mi-e dor de sfaturile lui pe care le rememorez, patinate puțin de timp, dar le știu bine. Mi-e dor de felul lui în care cânta, avea un talent deosebit să cânte romanțe…fusese și la festivalul tinertului UTC-ist cu Ion Iliescu… L-am prins în viață și deși intrase în comă, tata a mai trăit 3 minute după ce am venit eu. S-a liniștit și apoi a murit”.

”Eram un partener adevărat pentru tatăl meu … Avea o bibliotecă de 500 de volume acasă pe care am parcurs-o și eu, pentru a-l putea contrazice uneori”. Acesta a fost momentul în care Cozmin Gușă a avut lacrimi în ochi și a recunoscut că s-a întristat brusc când a fost întrebat de trecutul și legătura cu tatăl său.

”Adrian Năstase m-a trădat”

Cosmin Gușă s-a simțit trădat de Adrian Năstase: “Adrian Năstase m-a trădat! (…) Eu eram la supraviețuire, mi se născuse al doilea copil!”Cunoscutul consultant politic a făcut și alte dezvăluiri extraordinare din politică.

La întrebarea Denisei Rifai, ”De ce susțineți că pandemia este o conspirație mondială?”, Cosmin Gușă a spus:

”Este o pandemie artificială”

”Susțin asta pentru că am studiat mult aceste lucruri. Încă nu s-a determinat cauza”.

”Este o pandemie artificială , nu neg existența acestui virus. Alegerile din SUA este primul scop, iar resetarea lumii este al doilea scop”.

Recrutat de serviciile secrete americane

Referitor la plecarea în SUA și recrutarea sa de către serviciile secrete americane, Cosmin Gușă a recunoscut cu seninătate și a mai precizat:

”Mi s-au deschis porțile dintr-o întâmplare”.

Cosmin Gușă a mai spus că Dan Voiculescu a jucat un rol deosebit în devenirea lui.

Cum ați ajuns să fiți șef peste șefii PSD?

”Am ajuns și ca un fel de recompensă că l-am ajutat pe Adrian Năstase în campanie. El a schimbat și  spus că nu trebuie să refuz și am fost numit în funcția înaltă din PSD”.

La întrebarea ”Ce grad aveți acum?”, cosmin Gușă a spus:

”Cel pe care l-ai menționat anterior. Cel de locotenent. Cred că mi-au măsluit dosarul, după ce mă consideram căpitan de 20 de ani”.

 

 

 

 

 

 


Accesează: