Evenimentul Zilei > Politica > SCANDALUL de după DEZVĂLUIRILE EVZ: Cine și ce ascunde în cazul microfonului din casa lui CARMEN DAN?
SCANDALUL de după DEZVĂLUIRILE EVZ: Cine și ce ascunde în cazul microfonului din casa lui CARMEN DAN?

SCANDALUL de după DEZVĂLUIRILE EVZ: Cine și ce ascunde în cazul microfonului din casa lui CARMEN DAN?

Într-o intervenție telefonică la emisiunea „Ediție specială” de la România TV, Dan Andronic susține informațiile publicate de Evenimentul Zilei despre dezvăluirea momentului: Ministrul de Interne, Carmen Dan ar fi înscenat scandalul cu microfonul „găsit” în casa acesteia, conform unor surse din cadrul instituției.

Jurnalistul a afirmat că avea informațiile oferite de Poliția Română despre ancheta în curs de desfășurare asupra evenimentelor din casa lui Carmen Dan. Detaliile oferite de surse vor fi confirmate în anchetă, în următoarele zile, susține acesta.

Andronic a subliniat faptul că deciziile de schimbare a funcționarilor din poliție nu au legătură cu evenimentele actuale, ci cu reglări de conturi anterioare. Practic, scandalul cu microfonul și cel cu polițistul-pedofil sunt ambele doar pretexte pentru înlocuirea chestorului Bogdan Despescu, Șeful Poliției Române.

Jurnalistul de la Evenimentul Zilei a reamintit faptul că propunerea lui Carmen Dan de înlocuire a actualului inspector-șef din cadrul IGPR este cel puțin oportună, pentru unii. Cătălin Ioniță, apropiat de gruparea Coldea-Tobă, ar urma să stingă un conflict existent între Despescu și Dan rezultat din cazul microfonului, spre beneficiul acesteia din urmă.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.