Evenimentul Zilei > EVZ Special > Dezvăluire explozivă făcută de Marcel Ciolacu. „Greșeala imensă” a Vioricăi Dăncilă înainte de prezidențiale
Dezvăluire explozivă făcută de Marcel Ciolacu. „Greșeala imensă” a Vioricăi Dăncilă înainte de prezidențiale

Dezvăluire explozivă făcută de Marcel Ciolacu. „Greșeala imensă” a Vioricăi Dăncilă înainte de prezidențiale

Șeful PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat că fostul lider al partidului, Viorica Dăncilă, a făcut „o greșeală imensă” înainte de alegerile prezidențiale. El spune că din această cauză partidul social-democrat aproape că a intrat „în disoluție” după accea.

„Dacă nu am fi luat măsuri”, planul președintelui Klaus Iohannis de distrugere a PSD-ului ar fi continuat.

Viorica Dăncilă a făcut o greșeală imensă. Atunci când deciziile nu le mai iei în interiorul partidului, atunci vei lua întotdeauna nişte decizii greşite. Am fost unul dintre cei – alături de Paul Stănescu şi de alţi colegi – care i-am spus că nu este bine să facă congres înainte de alegerile prezidențiale şi să se încerce acest forţaj. Nu ştiu unde s-a greşit mai mult, dar evident s-a greşit undeva, fiindcă Partidul Social Democrat, după alegerile prezidențiale – să fim sinceri – aproape a reintrat în disoluție.

Planul lui Klaus Iohannis de a distruge Partidul Social Democrat ar fi continuat dacă nu am fi luat nişte măsuri care ne-au dus, pe urmă, într-un termen foarte scurt, să câștigam două rânduri de alegeri: atât cele locale, cât şi cele parlamentare”, a declarat președintele PSD, Marcel Ciolacu, la Kanal D.

Moţiune de cenzură împotriva guvernului Cîţu

Liderul PSD a precizat, marţi, în cadrul unei declarații de presă, că social democrații vor depune o moţiune de cenzură împotriva guvernului Cîţu cu scopul de a decupla banii publici de la clientela PNL, USR.

„Vă anunț că am depus la parlament un proiect de lege pentru risipa din banii publici. Un proiect care modifică guvernanta corporativă. Vom decupla de la bani publici clientela PNL şi USR. Vom plafona indemnizațiile membrilor din Consiliile de Administraţie. Nimeni nu va mai câştiga zeci de mii de euro, vor fi plafonate la doua salarii minime brute pe ţară.

PSD susține referendumul pentru demiterea lui Clotilde Armand

Am decis sa susținem orice inițiativă cetățenească de convocare a unui referendum pentru demiterea primarului sectorului 1, nu o inițiativă politică.

Înainte să se vaite de mafia din salubritate, dna Armand ar trebui să facă o vizită prin Sectorul 3 sau Sectorul 4 să vadă cum arată tot serviciul local, cum nu există gunoaie, gropi şi parcurile arată la nivel european.

Ciolacu a mai spus că PSD va depune miercuri  moțiunea simplă împotriva ministrului Ghinea, pe PNRR, scrie antena3.ro.